OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Peugeot i Helsinge og Frederikssund - op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Ejere af Peugeot i Helsinge og Frederikssund kan spare mange penge på deres værkstedsregning. Skorstensgaard er nemlig op til 40% billigere end det autoriserede Peugeot værksted.


Tyske værkstedspriser til Peugeot

Hos Skorstensgaard tilbyder vi altid lave tyske værkstedspriser. Det betyder, at vi servicerer og reparerer din Peugeot op til 40% billigere, end hvis du besøger det autoriserede Peugeot værksted i eksempelvis Helsinge eller Frederikssund.


Peugeot service du kan gennemskue

Det kan være svært at gennemskue, hvad man egentlig betaler for, når man kører sin bil til service eller reparation. Men uanset om du har Peugeot i Helsinge, Frederikssund eller Roskilde, så er du altid velkommen hos Skorstensgaard.


Hos os ved du, hvad du betaler for.


Vi vægter nemlig gennemsigtigheden højt og sørger for, at du får alle priser på skrift. Vi laver selvfølgelig ikke noget uden din godkendelse af prisen, og vi gennemgår altid opgaven, fakturaen og eventuelt ekstraarbejde med dig. Dermed undgår du ubehagelige overraskelser på regningen, når du henter din bil.


Bevar fabriksgarantien og få gratis vejhjælp

Når du drejer ind hos Skorstensgaard og får udført service ifølge fabrikkens forskrifter, bevarer du naturligvis fabriksgarantien 100% på din Peugeot - nøjagtig som hvis du besøgte det autoriserede værksted.


Vi er så sikre på, at fabriksgarantien bevares, at vi betaler, hvis det mod forventning ikke er tilfældet. Det vil sige, at hvis der opstår en garantisag, som importøren afviser på grund af vores udførte arbejde, så laver vi garantireparationen uden beregning.


Når du får lavet service i henhold til fabrikkens anvisninger hos os, får du også gratis vejhjælp i hele Danmark. Vi kalder det mobilitetsservice, og det dækker over blandt andet punktering, motorstop og hvis du løber tør for brændstof.


Der er selvfølgelig inkluderet en gratis lånebil, hvis din bil skal på værkstedet natten over. 


Book tid og få masser af kundefordele

Det skal være nemt, enkelt og trygt at være kunde hos Skorstensgaard. Derfor får du en lang række gratis kundefordele, når du får udført service og reparationer hos os.


Du kan hurtigt booke tid eller bestille et tilbud her på siden, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.


Glemt adgangskode?