Vi støtter den gode energi – lokalt!

Vidste du at vi hver måned støtter lokale foreninger, som spreder den gode energi?  

At have god energi betyder rigtig meget for mange mennesker hver dag, og mange lokale foreninger lægger et stort arbejde i, at skabe sociale sammenhold med den gode energi i fokus. 

Derfor mener vi hos Skorstensgaard, at “den gode energi” er noget af det, der er allermest værd at støtte, især i lokalsamfund hvor mange aktiviteter og initiativer udspringer fra personer, som har lyst og energi til at give sig i kast - til glæde for andre og for de lokalsamfund som også vores værksteder er en del af.
 

Kr. 2000 til din forening

Hver måned udvælger vi derfor en lokal forening i de byer, hvor vi har en Skortensgaard afdeling til at modtage en gavecheck på 2000 kr. – et tilskud der kan bidrage til en aktivitet eller udstyr der kan styrke foreningen i lokalsamfundet.

Vi igangsatte projektet om at støtte den gode lokale energi i starten af maj 2022, og hver måned lige siden har vi støttet foreninger med en sponsorcheck på 2000 kr. Du kan se dem alle lige her på siden

Din forening kan blive den næste vi støtter, så hvis du er medlem af en forening eller har kendskab til en forening som du synes vi skal støtte, så send os en mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Marts: Haderslev fodboldklub: hold for børn og unge med særlige behov

Den gode energi var svær at overse, da vi mødte Haderslev Fodboldklubs hold for børn og unge med særlige behov. Træningen var endnu ikke gået i gang, men de unge stod allerede og skød på mål i lige linje.

De unge mennesker fortalte, at det er super fedt at kunne spille fodbold med nogle, der også har udfordringer - og at de bare kan hygge sig sammen og have et godt fællesskab.
 
Det er nu på fjerde år, at holdet har eksisteret - rammerne giver de unge selvtillid og fysisk udvikling, og hvor venskaber opstår. De unge får en pause fra hverdagen, og nogle ville endda gerne have, at det var flere dage i ugen.

Februar: Gymnastikforeningen 94 - spring/rytme 6.klasse+

Pigerne forbereder sig til, at de skal opvise her i foråret. Og det går ikke stille for sig! Der er store smil og let til latter, når de skal øve. De har nemlig et super godt fællesskab på holdet, og alle synes, at det er fedt at gå til gymnastik, fordi de hygger sig sammen.

Det er hos Gymnastikforeningen94, at pigerne kan udøve deres sport og dyrke fællesskabet. De fleste er nemlig gengangere fra forrige år, og nogle har endda gået til gymnastik, siden de var helt små.

Ønsker du at gå til en sport, hvor fællesskab, grin og hygge er en del af pakken, så er dette hold et godt sted at starte - der er nemlig altid plads til en mere.

Januar: Herning Badmintonklub 

Hos Herning Badmintonklub er der et fantastisk fællesskab, hvor spillerne bakker hinanden op på tværs af alder, årgang og niveau. Det skaber et super godt læringsmiljø for de unge omkring det at sætte sig et mål.
 
Men det handler ikke kun om at spille badminton. Kammeratskab er et vigtigt nøgleord - både inden og uden for badmintonbanen. For Herning Badmintonklub handler det netop også om, at de unge kan hygge sig sammen uden for banen. 
 
Klubben er åben for nye medlemmer, hvis du har lyst til at spille badminton og indgå i et fællesskab. 

December: Holstebro Badmintonklub

Det er især i deres ungdomsafdeling, at den gode energi skyder frem, da der er godt gang i banerne og de unge.
Desværre har Covid-19 været en hård nyser for Holstebro Badminton Klub, hvis man tager et kig i deres motionistafdeling, hvor de desværre har mistet en del medlemmer.
Er du på udkig efter sammenhold, og bor i nærheden af Holstebro, så er Holstebro Badmintonklub et besøg værd.

Oktober: Ikast Billard Klub

Med over 300 medlemmer brager de ind på verdensscenen i 2022 og har kæmpet sig i top 10. De er hamrende dygtige og har vundet sølv ved EM og fået en 8. plads ved VM - det er simpelthen en fantastisk præstation.

Det er svært ikke at lade sig smitte af den gode energi, som man i høj grad må sige, at Ikast Billard Klub besidder, og derfor har vi valgt at støtte klubben med et sponsorbeløb på 2000 kr.

 September: DGI Padel 60+

DGI Padel 60+ vil bekæmpe ensomhed, for mange ældre kan genkende, at det sociale netværk mindskes, når man kommer op i årerne.

Padelklubben tager kampen op mod ensomheden, og giver medlemmerne sjove og hyggelige stunder hos Padel Zone Holstebro, når de sammen svinger ketcherne og får en kop kaffe. Det er et initiativ med god energi, som Skorstensgaard gerne bakker op om. Derfor har vi valgt at støtte fællesskabet, som DGI Vestjylland tilbyder, med et sponsorbeløb på 2000 kr.

August: Hedens Squaredansere og Dansk seniordans

“Vi er super glade for at få denne støtte! Og vi har sæsonstart lige om hjørnet, og derfor synes vi, at pengene skal bruges på at forkæle vores medlemmer” 

- Trine Andresen, Formand i foreningen Hedens Squaredansere

 Juli: Holstebro, Herning og Hammerum rideklub

“De skal bruges til et tilskud til en ny elevhest til klubben, fordi vi møder så stor efterspørgsel på at lære at ride” 

- Michael Hansen fra Holstebro Rideklub

 

Juni: Tjørring idrætsforening - torsdagsholdet

På en regnvejrsdag i maj måned støttede vi torsdagsholdet - men i regn og slud cykler Torsdagsholdet ud!

Der er nærmest ikke dét der kan holde Torsdagsholdet tilbage, og selv i regnvejr bliver den gode energi dyrket. Den slags energi og sammenhold synes vi bestemt fortjener støtte!

Hver måned støtter vi en lokalforening med 2000 kroner. Hvem synes I vi skal støtte næste gang? 

Maj: Holstebro gymnastikforening og Dansk vandrelaug

Vi mistede en del medlemmer under Corona, så med støtte fra Skorstensgaard, er det nu muligt for os at styrke vores indsats for at få flere medlemmer, så endnu flere kan blive en del af vores fællesskab

- Svend Graversen, bestyrelsesformand i Holstebro Gymnastikforening