Vind konfirmationskørsel hos Skorstensgaard

Står du, eller en du kender, og mangler et smart køretøj til konfirmationskørslen? Så deltag i vores konfirmationskonkurrence!

Det kan være en både tidskrævende og dyr affære at finde en smart konfirmandbil, der kan stjæle showet, når konfirmanden skal køres fra kirken. Den opgave får du nu mulighed for at slippe for med vores nye koncept, hvor vi hvert år vil give en konfirmand muligheden for at vinde en tur i en smuk konfirmandbil. I år har vi sat en flot veteranbil på højkant til en heldig konfirmand.

Du kan allerede nu deltage i årets konkurrence på vores Facebook-side – læs mere nedenfor samt i pressemeddelelsen om konceptet.

Deltag i konkurrencen på Facebook

For at deltage i konkurrencen skal du fortælle os, hvorfor netop du skal vinde en konfirmationskørsel, hvad du/den der skal køres hedder, hvilken by du skal konfirmeres i, samt hvilken dato du skal køres. Det kan du gøre på vores Facebook-side.

Du kan deltage frem til og med torsdag den 30. marts 2023. Vi trækker en vinder fredag den 31. marts 2023 og giver vinderen direkte besked. Vi vil også informere om det på denne side samt på Facebook.

Du kan deltage i konkurrencen allerede nu – så skynd dig ind og deltag!

Årets konfirmandbil: en ekstravagant Ford Mustang fra 67'

I år vil vinderen af vores konfirmationskonkurrence få den unikke oplevelse at blive kørt fra kirken i en lækker Ford Mustang convertible fra 1967. Veteranbilen er importeret fra Californien i USA og har en V8 motor og 250 hestekræfter. Udadtil er den fremstillet i en smuk cremefarve. Indvendigt har den en lækker læderkabine i vinrød, som giver bilen et ekstra luksuriøst pift.

Måske er det dig, der bliver den heldige vinder af en tur i den luksuriøse vogn?