Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit Mercedes værksted

Hos Skorstensgaard tilbyder vi alle former for service og reparationer af din Mercedes. Vi har dygtige medarbejdere med flere års erfaring fra autoriserede Mercedes værksteder, som derfor kender mærket ud og ind.

Samtidig sender vi løbende vores teknikere på kurser, hvor de bliver opdateret med den sidste nye teknologi og viden.

Derfor kan du trygt aflevere din bil hos Skorstensgaard, hvad enten det drejer sig om et serviceeftersyn med opretholdelse af fabriksgarantien eller udskiftning af kobling i en ældre Mercedes.

Vi har stor forståelse af teknologien i en Mercedes og har det værktøj, der skal til for at reparere og servicere en bil i denne teknologiske klasse.

Opretholdelse af fabriksgarantien

Når du kører din bil til service på et autoværksted, kan du trygt dreje ind til et af vores værksteder. Her udføres serviceeftersynet af en specialist helt ifølge fabrikkens forskrifter - ligesom på et autoriseret Mercedes værksted.

Hos Skorstensgaard bruger vi ligeledes også primært godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse mere om her.

Du får naturligvis et fuldt gyldigt stempel i servicebogen og nulstilling af service tælleren. Dette er din garanti for, at du opretholder fabriksgarantien på din bil.

Dokumentation og gennemsigtighed

Hos Skorstensgaard skal det være nemt at være kunde og forstå, hvad man betaler for. Vores Mercedes specialister har en stor forståelse for den kultur og omsorg, der ligger i at servicere mærket uanset model og kilometerstand.

En Mercedes skal have eftersyn og service efter fabrikkens forskrifter for at bevare sin værdi og holdbarhed bedst muligt.

Derfor dokumenterer vi hos Skorstensgaard alt vores arbejde, og du kender altid prisen på arbejdet inden vi går i gang. Vi kontakter dig, hvis noget uforudset skulle dukke op.

Matcher tyske værkstedspriser

Hos Skorstensgaard har vi tyske værkstedspriser på alle reparationer og service af din Mercedes. Det betyder, at vi er op til 40% billigere end det autoriserede mærkeværksted. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser her.

Book tid eller få tilbud online

Hos Skorstensgaard kan du booke tid og bestille et tilbud, selvom vi har lukket. Brug vores onlineløsning her på hjemmesiden. Vi svarer din forespørgsel indenfor 48 timer.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, vi sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid.

Book tid til din Mercedes