Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Reparation af automatgearkasse

Oplever du problemer med din automatgearkasse, eller trænger den til en gennemskylning eller olieskift? Skorstensgaard i Odense SV kan diagnosticere og udføre reparationer på din automatgearkasse. Få et tilbud fra os og sammenlign prisen med dit mærkeværksted.

 

Reparation af automatgearkasse

 

Service og og vedligeholdelse

Akkurat ligesom en motor, er det vigtigt at en automatgearkasse serviceres og vedligeholdes, hvis du skal køre i bilen i mange år. Selv om automatgearkassen er et lukket system, bør der laves olieskift med jævne mellemrum. Gearkassen arbejder lige så hårdt som motoren, og med tiden giver det udfordringer med slitage. Over tid vil olien ligeledes miste sine smøreegenskaber og danne slam. Det er skadeligt for gearkassen, fordi systemet ikke smøres korrekt.

 

Hos Skorstensgaard anbefaler vi, at du overholder bilens serviceintervaller. Herved kan du være på forkant med eventuelle problemer med din automatgearkasse. Vi kan udføre service efter servicebogen til en attraktiv pris.

 

Afhængigt af hvilken bil du har, ligger vores priser på ca. kr. 1.099,- til kr. 3.499,-. Fabriksgarantien bevares selvfølgelig 100%, og du får også mobilitetsservice frem til næste service.

Alternativt tilbyder vi også et Basis Service til en fast pris på kr. 899,-. 

 

Få tilbud på kontrol og service af automatgearkassen

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail. Ønsker du at bestille en tid på værkstedet, kan det gøres døgnet rundt via vores online booking. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 48 timer på hverdage.

 

Book tid hos Odense SV

 

Oplever du, at gearkassen ikke opfører sig som den plejer, bør du få det tjekket i tide. Ofte er det tilstrækkeligt at foretage et olieskift eller en gennemskylning. Det kan spare dig for store udgifter til følgeskader. Du kan selv holde øje med nogle af de gængse symptomer.

 

Tegn på problemer med automatgearkassen

  • Advarselslampen lyser
  • Antallet af omdrejninger øges uden at bilen tager fart
  • “Klonk”-lyde når bilen skifter gear
  • Gearkassen lækker olie
  • Der skiftes kun gear ved meget højt omdrejningstal
  • Hvin eller hylende lyde fra gearkassen

 

Er du i tvivl, eller vil du gerne have foretaget en vurdering, så er vores værkførere klar til at hjælpe dig.

 

Olieskift og gennemskylning

Sørger du for at vedligeholde din automatgearkasse med olieskift, er du godt sikret mod dyre reparationer.

 

Ved et ordinært servicetjek kan man normalt skifte godt halvdelen af olien, afhængigt af bilmodel og mærke. Har bilen ikke været serviceret længe, kan det derfor være nødvendigt at få udskiftet al olien med en såkaldt gennemskylning, hvor alle urenheder fjernes.

 

Hvis ikke der er et interval for olieskift på gearkassen, anbefales det at en gennemskylning udføres for hvert 120.000 km.

Skylningen foretages ved at køre olie gennem systemet indtil den er helt klar. Herefter vil du bemærke et blødere og mere gnidningsfrit gearskifte.

Inden du får foretaget en skylning af gearkassen, bør du dog rådføre dig med vores værkfører.

 

Når reparation er nødvendig

Kræver din automatgearkasse reparation, har vi den nødvendige erfaring til at fejlsøge og udbedre skaden. Vi holder os konstant opdateret på den nyeste viden, så du som kunde kan være tryg ved, at din bil får kompetent behandling.

 

Det arbejde, vi laver på din gearkasse, aftales mellem dig og vores værkfører. På den måde undgår du overraskelser på værkstedsregningen.