Vi støtter den gode energi - lokalt!

Vidste du at vi hver måned støtter lokale foreninger, som spreder den gode energi?  

 

Vi mistede en del medlemmer under Corona, så med støtte fra Skorstensgaard, er det nu muligt for os at styrke vores indsats for at få flere medlemmer, så endnu flere kan blive en del af vores fællesskab

- Svend Graversen, bestyrelsesformand i Holstebro Gymnastikforening 

 

Holstebro Gymnastikforening

Kr. 2000 til din forening

Vi igangsatte projektet om at støtte den gode lokale energi i starten af maj 2022 og vi allerede støttet følgende foreninger i Herning, Ikast og Holstebro med en sponsorcheck på 2000 kr.: 

Maj
- Dansk Vandrelaug Herning/Ikast-afdelingen 
- Holstebro Gymnastikforening  
 
Juni
- Tjørring Idrætsforening - Cykel Motion - Torsdagsholdet
- Holstebro Sportsrideklub
- Herning Sportsrideklub
- Hammerum rideklub

Juli
Har du en god ide til hvilken forening vi skal støtte i juli? så skriv til mailen herunder

Din forening kan blive den næste vi støtter, så hvis du er medlem af en forening eller har kendskab til en forening vi bør støtte, så send os endelig en mail på: 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
Hos Skorstensgaard vil vi gerne støtte idéerne, sammenholdet, nærværet, og ikke mindst den gode energi, som vi ved spirer i de lokale foreninger. 
 
Alle kan have brug for en pause fra hverdagens stress og jag, og få ladet sine batterier op med den gode energi - hvad end det er cykling, dans, gymnastik eller noget helt andet. 

Den gode energi gør en stor forskel for rigtig mange mennesker hver evig eneste dag.  Ildsjæle ude i de lokale foreninger lægger arbejde i, at skabe rum til socialt sammenhold med den gode energi i fokus. Det gør verden til et rarere sted at være for mange, og det synes vi rent ud sagt er værd at støtte.  
 
 

Tjørring cykelklub - torsdagsholdet

 

Dansk Vandrelaug Herning/Ikast