Frit autoværksted i Svendborg

Jeg hedder Leander Ejlersen, jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard og jeg byder alle bilejere i Svendborg og omegn velkommen på Skorstensgaards værksted. Kig forbi Grønnemosevej 20, hvor vi er klar til at hjælpe dig og din bil, uanset om bilen trænger til serviceeftersyn eller reparation.

”Den billigste og bedste værkstedsoplevelse i Svendborg får du hos Skorstensgaard!”

Hos Skorstensgaard i Svendborg venter der gode værkstedsoplevelser der matcher Tyske Værkstedspriser. Selvom prisen er god, så vil du stadig opleve kvalitet i arbejdet og rigtig god service.

Skal din bil snart have et serviceeftersyn eller en reparation, kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud fra os her på siden. Det giver dig god mulighed for at sammenligne priser med det lokale mærkeværksted.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte værkstedet her i Svendborg. Telefonnummer og emailadresse finder du her på siden, ligesom du også finder muligheder for at booke tid på værkstedet samt få tilbud.

Leander Ejlersen, afdelingschef hos Skorstensgaard

Du kan også følge os på Facebook Youtube LinkedIN - her holder vi dig opdateret med nyheder, konkurrencer og gode tips fra værkstedet

Læs mere om Svendborg

Skorstensgaard Svendborg

Grønnemosevej 20 5700 Svendborg +45 7370 8935 svendborg@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard Svendborg - Grønnemosevej 20 i Svendborg
Skorstensgaard i Svendborg tilbyder service og reparation af biler til tyske værkstedspriser
Skorstensgaard Svendborg - Efter indskrivning af din bil kan du vente i vores behagelige møbler
Brug vores gratis internet mens vi reparerer din bil. Skorstensgaard Svendborg, Grønnemosevej 20

Om Skorstensgaard i Svendborg

Værkstedslederen og holdet af mekanikere og teknikere er klar til at tage imod din bil uanset biltype og årgang.

Hos Skorstensgaard skal alle kunder have en god behandling og en ordentlig værkstedsoplevelse - og det er noget, som vi efterlever hver eneste dag.

Vi reparerer og servicerer biler ud fra bilfabrikkernes egne forskrifter og sørger for, at din bils servicebog er korrekt udfyldt med godkendt stempel. Derfor kan vi også garantere, at bilens fabriksgaranti bibeholdes, når du benytter vores værksted.

Den mest markante forskel vil du dog stadig opleve på din værkstedsregning. Få et tilbud hos os og se hvor meget du kan spare.

Stort kendskab til Svendborg og masser af erfaring

Værkstedsholdet har stort kendskab til Svendborg. Netop denne lokale tilknytning ser vi hos Skorstensgaard som en klar fordel i det daglige arbejde.

Det lokale præg er tydeligt, når du taler med os i afdelingen, og du vil ikke være i tvivl om at du er kommet til et Skorstensgaard værksted. Både designet og konceptet er 100% tilpasset kæden.

Når du overlader din bil til Skorstensgaard i Svendborg, er det vigtigt for os, at du er tryg ved det. Derfor har vi også samlet et hold af erfarne mekanikere i Svendborg. Samtidig er erfaring nødvendig, for at vi kan håndtere alle bilmærker. Vi sørger naturligvis også for at holde vore medarbejdere opdateret på nyeste viden om biler. Det er bl.a. nødvendigt for at de kan betjene test- og diagnoseudstyr og ikke mindst finde de fejl der er på din bil.

Sådan finder du Skorstensgaard på Grønnemosevej 20

Skorstensgaard i Svendborg har til huse på adressen Grønnemosevej 20. Før vi flyttede ind var det også autoværksted, så vi viderefører historien.

Skal du med bus fra centrum af Svendborg til værkstedet, så skal du hoppe på bus 230 og kommer du i bil via motorvejen, så skal du af ved afkørsel 16 – Svendborg N. Med en matrikel tæt ved en motorvejsafkørsel er det nemt for både svendborgensere og folk der kommer lidt længere væk fra at komme til værkstedet.

Afleverer du bilen uden for værkstedets åbningstid, skal du lægge bilnøglen i vores nøgleboks.

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Hos Skorstensgaard gør vi alt, hvad vi kan, for at give dig den billigste og bedste værkstedsoplevelse.

Vi sørger for at levere god service og kvalitet - samtidig med, at priserne er helt skarpe.

Vi tilbyder 20% PrisPres på dit tilbud fra et mærkeværksted i Svendborg-området, da vi mener, at der skal være markant forskel på deres og vores priser. Og det gør vi, uden at vi går på kompromis med oplevelsen.

Prøv selv! Bestil et 100% uforpligtende og GRATIS tilbud eller book tid på værkstedet i Svendborg lige her på siden.

Særlige kompetencer hos Skorstensgaard i Svendborg

Vores mekaniker-hold i Svendborg håndterer alle biler og bilmærker professionelt uanset årgang og model. Mekanikerne er dog særligt stærke, når det kommer til biler af mærkerne Ford, VW, Peugeot og Citroën.

Har du en bil af et mærke som ikke er nævnt her, så fortvivl ikke. Vores mekanikere arbejder ud fra bilfabrikkernes forskrifter, og kan dermed foretage serviceeftersyn og reparation af alle biler, uanset om de er franske, svenske, tyske, koreanske eller noget helt 5.

Skorstensgaard i Svendborg er klar til at udføre service og reparation på din bil.

Skorstensgaards kunder får mange gode fordele

Når du benytter vores autoværksted i Svendborg, åbnes der samtidig for adgang til vores gode kundefordele.

Vi tilbyder blandt andet kundecykel og mulighed for gratis lånebil, mens din egen bil er på værksted.

Får du repareret og serviceret din bil efter fabrikkens forskrifter får du 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! Og vi tilbyder gratis vejhjælp i hele Danmark.

Sidstnævnte hedder mobilitetsservice og betyder at du slipper for at skulle tegne abonnement på andre vejhjælpstjenester for Skorstensgaard giver dig det gratis i tilfælde af bl.a. motorstop, tyveri og punktering.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Svendborg eller postnr 5700 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Svendborg kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Svendborg.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Svendborg, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.