Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit autoværksted i Svendborg

Jeg hedder Brian Olsen, jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard og jeg byder alle bilejere i Svendborg og omegn velkommen på Skorstensgaards nye værksted. Kig forbi Grønnemosevej 20, hvor vi er klar til at hjælpe dig og din bil, uanset om bilen trænger til serviceeftersyn eller reparation.


Hos Skorstensgaard i Svendborg venter der gode værkstedsoplevelser til priser, der er op til 40% billigere end mærkeværkstedernes. Selvom prisen er god, så vil du stadig opleve kvalitet i arbejdet og rigtig god service.


Skal din bil snart have et serviceeftersyn eller en reparation, kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud fra os. Det giver dig god mulighed for at sammenligne priser med det lokale mærkeværksted.


Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte værkstedet her i Svendborg. Telefonnummer og emailadresse finder du her på siden, ligesom du også finder muligheder for at booke tid på værkstedet samt få tilbud.


”Den billigste og bedste værkstedsoplevelse i Svendborg får du hos Skorstensgaard!”


Brian Olsen, afdelingschef hos Skorstensgaard

Læs mere om Svendborg

Skorstensgaard Svendborg

Grønnemosevej 20 5700 Svendborg +45 7370 8935 svendborg@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard Svendborg - Grønnemosevej 20 i Svendborg
Skorstensgaard i Svendborg tilbyder service og reparation af biler til tyske værkstedspriser
Skorstensgaard Svendborg - Efter indskrivning af din bil kan du vente i vores behagelige møbler
Brug vores gratis internet mens vi reparerer din bil. Skorstensgaard Svendborg, Grønnemosevej 20

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet på service

Bliv bare hjemme - så henter vi din bil

Det er vigtigt, at vi passer på i disse Corona-tider - og derfor har vi lavet et koncept, som vi kalder Take-Away Mekaniker. Vi henter din bil hjemme hos dig - og vi kommer med den igen, når den er tip-top i stand.

Og gennem hele processen har vi naturligvis fokus på at spritte af og desinficere - både før, under og efter endt reparation og levering.

1) Du booker en reparation online eller på telefonen - du skal blot huske at nævne, at du vil benytte dig af vores Take-Away Mekaniker-koncept.

2) Vi henter bilen.

3) Via telefonen gennemgår vi derefter ordren med dig.

4) Bilen bliver repareret på vores værksted.

5) Efter endt reparation kontakter vi dig og aftaler betaling og levering.

6) Vi afleverer bilen igen efter betaling.

Vi har også indført Kontaktløs Kundebetjening. Læs mere om det - og om Corona generelt - her.

/// Link til: www.skorstensgaard.dk/corona ///

 

 

 

 

Om Skorstensgaard i Svendborg

Brian Olsen og holdet af mekanikere og teknikere er klar til at tage imod din bil uanset biltype og årgang.


Hos Skorstensgaard skal alle kunder have en god behandling og fantastiske værkstedsoplevelser og dette efterlever vi hver eneste dag.


Vi reparerer og servicerer biler ud fra bilfabrikkernes egne forskrifter og sørger for at din bils servicebog er korrekt udfyldt med godkendt stempel. Derfor kan vi også garantere at bilens fabriksgaranti bibeholdes, når du benytter vores værksted.


Den mest markante forskel vil du dog stadig opleve på din værkstedsregning. Når du benytter Skorstensgaard, vil du opleve priser, der er op til 40% billigere end dem du kender fra mærkeværkstedet i Svendborg.

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Hos Skorstensgaard gør vi alt, hvad vi kan for at give dig den billigste og bedste værkstedsoplevelse.


Vi sørger for at levere god service og kvalitet samtidig med at priserne er virkelig billige.


Vi er op til 40% billigere end mærkeværkstederne i Svendborg, da vi mener, at der skal være markant forskel på deres priser og vores. Uden at vi går på kompromis med oplevelsen.


Prøv selv! Bestil et 100% uforpligtende og GRATIS tilbud eller book tid på værkstedet i Svendborg lige her på siden.

Stort kendskab til Svendborg og masser af erfaring

Værkstedsholdet har stort kendskab til Svendborg. Netop denne lokale tilknytning ser vi hos Skorstensgaard som en klar fordel i det daglige arbejde.


Det lokale præg er tydeligt, når du taler med os i afdelingen, og du vil ikke være i tvivl om at du er kommet til et Skorstensgaard værksted. Både designet og konceptet er 100% tilpasset kæden.


Når du overlader din bil til Skorstensgaard er det vigtigt for os at du er tryg ved det. Derfor har vi også samlet et hold af erfarne mekanikere i Svendborg. Samtidig er erfaring nødvendigt for at vi kan håndtere alle bilmærker. Vi sørger naturligvis også for at holde vore medarbejdere opdateret på nyeste viden om biler. Det er bl.a. nødvendigt for at de kan betjene test- og diagnoseudstyr og ikke mindst finde de fejl der er på din bil.

Sådan finder du Skorstensgaard på Grønnemosevej 20

Skorstensgaard i Svendborg har til huse på adressen Grønnemosevej 20. Før vi flyttede ind var det også autoværksted, så vi viderefører historien.


Skal du med bus fra centrum af Svendborg til værkstedet, så skal du hoppe på bus 230 og kommer du i bil via motorvejen, så skal du af ved afkørsel 16 – Svendborg N. Med en matrikel tæt ved en motorvejsafkørsel er det nemt for både svendborgensere og folk der kommer lidt længere væk fra at komme til værkstedet.


Afleverer du bilen uden for værkstedets åbningstid, skal du lægge bilnøglen i vores nøgleboks.

Skorstensgaards kunder får mange gode fordele

Når du benytter vores autoværksted i Svendborg, åbnes der samtidig for adgang til vores gode kundefordele.


Vi tilbyder bl.a. kundecykel og mulighed for gratis lånebil, mens din egen bil er på værksted.


Får du repareret og serviceret din bil efter fabrikkens forskrifter får du 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! Og vi tilbyder gratis vejhjælp i hele Danmark.


Sidstnævnte hedder mobilitetsservice og betyder at du slipper for at skulle tegne abonnement på andre vejhjælpstjenester for Skorstensgaard giver dig det gratis i tilfælde af bl.a. motorstop, tyveri og punktering.

Særlige kompetencer hos Skorstensgaard i Svendborg

Vores mekaniker-hold i Svendborg håndterer alle biler og bilmærker professionelt uanset årgang og model. Mekanikerne er dog særligt stærke, når det kommer til biler af mærkerne Ford, VW, Peugeot og Citroën.


Har du en bil af et mærke som ikke er nævnt her, så fortvivl ikke. Vores mekanikere arbejder ud fra bilfabrikkernes forskrifter, og kan dermed foretage serviceeftersyn og reparation af alle biler, uanset om de er franske, svenske, tyske, koreanske eller noget helt 5. 


Skorstensgaard i Svendborg er klar til at udføre service og reparation på din bil.