Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit autoværksted i Taastrup

Mit navn er Jonathan Hvalsøe Baunkjær. Jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard, og jeg er - sammen med holdet af dygtige kolleger - klar til at tage imod dig her på autoværkstedet i Taastrup.

 

Har du behov for kvalificeret rådgivning om din bil, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os i Tåstrup, uanset om du kigger forbi personligt, sender en mail eller ringer ind.

 

Får du udført service eller reparation af din bil hos os, sker det til en pris, der er op til 40 % billigere end mærkeværkstederne. Det er en markant besparelse, og du får stadig en fantastisk kundeservice, ligesom vi står 100 % inde for kvaliteten i vores arbejde.

 

Du kan selv bestille tid på værkstedet her i Tåstrup via hjemmesiden. Det tager blot få minutter.

 

Ønsker du at få et tilbud på det, du skal have lavet på din bil, så giver vi dig naturligvis gerne det. Alle vores tilbud leveres skriftligt, og de er 100% gratis og uforpligtende.

 

Vi tager imod alle biler, uanset mærke og årgang.

 

”Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard i Taastrup!”

 

Jonathan Hvalsøe Baunkjær, afdelingschef, Skorstensgaard i Taastrup

 

Læs mere om Taastrup

Skorstensgaard Taastrup

Taastrup Hovedgade 176 2630 Taastrup +45 7370 8920 taastrup@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - tors: 7.30-16.30
Fredag: 7.30-15.30
værksted
Man - tors: 8.00-16.00
Fredag 7.30-15.00
Indkørsel til Skorstensgaard Tåstrup og Randløv Petersen
Indkørsel til Skorstensgaard Tåstrup - Store besparelser på bilreparation i København
Kundeindgang hos Skorstensgaard værksted i Taastrup ved København - bilreparation udføres uanset mærke og årgang
Lån kundecykel ved Skorstensgaard i Tåstrup ved København - spar penge på reparation af bil

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet på service

Om Skorstensgaard i Taastrup

På vores værksted i Taastrup har vi et kompetent hold af professionelle mekanikere, teknikere og værkførere og vi rådgiver dig gerne, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget vedrørende din bil.

Vores medarbejdere er altid opdateret på nyeste teknologi og viden om din bil, ligesom vi i afdelingen har det nødvendige udstyr til diagnosticering og fejlsøgning. Dette er med til at sikre, at du korrekt og effektivt kan få din bil undersøgt, hvis du mistænker den for fejl.

Med vores Tyske Værkstedspriser koncept får du priser, der er op til 40% billigere end det lokale autoriserede værksted. Samtidig kan du bevare fabriksgarantien på din bil, såfremt den stadig er i garantiperioden.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Når du vælger Skorstensgaard i Taastrup som dit autoværksted, så kan du se frem til gode værkstedsoplevelser til priser, der er markant lavere end dem, du kender fra mærkeværkstedet.


Du vil dog opleve, at der ikke skæres hjørner, når det kommer til kvaliteten i vores arbejde og serviceniveauet.


Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Taastrup. Du kan faktisk selv bestille det her på siden, ligesom du kan bestille tid på værkstedet med det samme. Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Stærkt hold af mekanikere tager sig af din bil

Holdet af teknikere og mekanikere kender nærområdet og København godt og Taastrup særdeles godt. Vi synes, det er en klar styrke i det daglige arbejde, når vores medarbejdere har fingeren på den lokale puls.


Skorstensgaard i Taastrup adskiller sig en lille smule fra vores øvrige afdelinger, da vi deler matriklen med Randløv Petersen. Det er fordelt så vi hver især gør det vi er bedst til. Randløv Petersen står for bilsalg og Skorstensgaard for service og reparation og den fordeling er den perfekte løsning.


Du vil dog bemærke det tydelige Skorstensgaard-præg, når du afleverer din bil på Taastrup Hovedgade 176. Konceptet skinner igennem, ligesom medarbejdernes vidensniveau er højt. Det er det, fordi vi investerer mange ressourcer i at uddanne vores folk, så vi sikrer, at vi er i stand til at reparere og servicere alle biler uanset mærke og årgang.

Kundefordele: Venterum, lånebil og mange flere

Som kunde hos Skorstensgaard i hovedstadsområdet har du mulighed for at benytte hele eller dele af vores kundefordelsprogram.

Der er blandt andet mulighed for at bevare din bils fabriksgaranti og få vejhjælp, hvis bilen strejker. Eller hvad med at få stillet en gratis lånebil til rådighed, mens vi har din bil på værksted?

Du kan også vælge at vente hos os. Her er der naturligvis både koldt og varmt at drikke i form af kaffe, te eller en kildevand. 

Vil du arbejde imens vi reparerer din bil? Alle vores ventefaciliteter er udstyret med gratis internet, som du er velkommen til at benytte.

Sådan finder du Skorstensgaard i Taastrup

Du finder vores værksted i Taastrup små ti minutter fra Køge Bugt-Motorvejen, tæt ved de større indfaldsveje, i krydset mellem Hovedgaden og Køgevej.

Skal du videre, når du har afleveret din bil på værkstedet, finder du let offentlig transport tæt på os.

Du har gode muligheder for at parkere din bil hos os, og afleverer du din bil på et tidspunkt, hvor der ikke er personale i afdelingen, så kan du trygt lægge din bilnøgle i vores sikrede nøgleboks.

Særligt kendskab til Toyota, Chevrolet, Fiat & Mitsubishi

Skorstensgaard i Taastrup har en fortid som autoriseret værksted for både Toyota, Chevrolet, Fiat og Mitsubishi-mærkerne.

Derfor har vi et indgående kendskab til netop disse fire bilmærker. Du kan dog være sikker på, at vi også foretager kvalificeret service og reparation på alle andre bilmærker.

Alt samme foregår til priser, der er helt op imod 40% billigere end de andre mærkeværksteder.