Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne
Falck Bonusværksted
Vi er nu også Falck Bonusværksted, det betyder du kan opnå forskellige fordele, når du bruger et af vores værksteder.
Vi bruger Bosch
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. det betyder bla. vi giver 3 års reservedels garanti. Læs mere her

Frit autoværksted i Taastrup

I vores afdeling i Taastrup har vi mange års erfaring og du vil derfor opleve professionel og faglig kompetent rådgivning om din bil, uanset mærke.


Vi lægger stor vægt på at vores kunder er tilfredse og ved hvad de betaler for, derfor er vores gennemsigtighed i top, ligesom kvaliteten i arbejdet.


Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, Martin Skorstensgaard sidder klar til at hjælpe dig.

Læs mere om Taastrup Læs mindre om Taastrup

Service og reparation af høj kvalitet på værksted i Taastrup

På værkstedet i Taastrup har vi dygtige og professionelle medarbejdere, der altid er klar med en faglig kompetent rådgivning om din bil, uanset mærke, model og årgang.


Vi sørger for teknikerne altid er opdateret på den nyeste teknologi og har adgang til opdateret test- og diagnoseudstyr. Derfor kan vi klare alle former for reparationer på din bil.


Vi har lave tyske værkstedspriser så du sparer 20-40% i forhold til det autoriserede værksted og kvaliteten er selvfølgelig helt i top, så du bevarer din fabriksgaranti. 

Vejhjælp og andre kundefordele

Som kunde hos Skorstensgaard sparer du ikke kun penge, du får også flere forskellige kundefordele. Bl.a. tilbyder vi gratis vejhjælp i hele Danmark, så du kan få hjælp hvis bilen strejker. Det kalder vi mobilitetsservice.


Der er mange andre fordele ved at være kunde hos Skorstensgaard. Du er også altid velkommen til at tage en varm kop kaffe, the eller kakao og en kold kildevand. Det er helt gratis.


Eller hvad med en tur på vores kundecykel, mens du venter på bilen bliver færdig. 


Autoværksted lige ved hovedgaden

Du finder vores Værksted i Taastrup ca. 8 min. fra Køge bugt motorvejen, tæt ved de større indfaldsveje, i krydset mellem Hovedgaden og Køgevej.


Skal du videre når du har afleveret din bil på værkstedet, finder du let offentlige transportmidler tæt på døren.


Vi har godt med parkeringsplads, så du kan nemt parkere lige ved værkstedet og skulle du ankomme tidligere end os, så kan du aflevere nøglen i vores sikrede nøgleboks.


Helt særligt kendskab

Som en del af afdelingens historie som autoriseret værksted for Toyota, Chevrolet, Fiat og Mitsubishi, er der et helt særligt kendskab til disse mærker. Mærkerne har afdelingen serviceret og repareret i mange år og kendskabet er derfor uddybende.


Vi kan naturligvis også servicere og reparere alle andre mærker, uanset alder og model, vores dygtige og veluddannede personale tager sig lige godt af alle bilmærker.


Så drej blot ind til Skorstensgaards værksted i Tåstrup, vi er klar til at hjælpe dig.

Glemt adgangskode?