Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Autoværksted med service i særklasse

På Skorstensgaards autoværksted i Taastrup har vi altid kunden i fokus. Vi sætter en stor ære i at yde den bedst mulige rådgivning omkring bilen og sørger for at kunden altid ved hvad de betaler for.


Vi dokumenterer derfor vores arbejde, ofte med billeder, så kunden kan følge med i hvad der bliver lavet ved bilen.


Vores dygtige mekanikere opdateres løbende på ny viden om f.eks. ny teknologi eller nyt diagnoseudstyr. Dette gøres på kurser og efteruddannelse på helt særlige kurser udviklet i samarbejde med Bosch Autodivision og Syddansk erhvervsskole.


Michael Pedersen

Afdelingschef og partner i Skorstensgaard Taastrup


Tlf.: +45 7370 8920

Mail: mp@skorstensgaard.dk


Da Skorstensgaard i 2012 køber 50% af Autohouse i Ballerup i 2012 indgår Michael som partner. Samtidig med den daglige drift sørger Michael for at teamet på værkstedet har den rigtige sammensætning og uddannelse for at kunne løfte opgaven med at servicere alle bilmærker. Idag er Michael primært i Taastrup.


"Vores teknikere har en bred viden. Teamet er nøje sammensat med forskellige kompetencer, så vi er solidt uddannede i alle bilmærker. Alle vores teknikere gennemgår løbende efteruddannelser, der er nøje sammensat af BOSCH, som er verdens største leverandør af produkter til bilfabrikanter"


"Vores kunder er tit overraskede over at vi kan tilbyde de samme ydelser som mærkeværkstederne gør, men til langt lavere priser. Og så er vores natservice-ordning et helt nyt tiltag på markedet, som både vores private kunder og erhvervskunder i den grad taget til sig."


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Effektiv, professionel, konkurrencedygtig


Yndlingsbeskæftigelse:

Mit arbejde og min familie


Drømmebil:

?


Taastrup holdet


Hvor mange er vi:

14

Afdelingsledere:

1

Værkførere:

2

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

6

Lærlinge:

5