20% PrisPres hos Skorstensgaard

Det er faktisk meget enkel - vi presser prisen og garanterer dermed at vores kunder kan få service og reparationer billigere hos os sammenlignet med mærkeværkstederne.

 

20 procent prispres hos Skorstensgaard


Skorstensgaard presser prisen! Selvom vi tilstræber at have langt bedre priser hos os end dem du får på et mærkeværksted, så kan vi ikke gardere os imod pludselige priskampagner hos mærkeværkstederne*.

Så for at sikre dig en god besparelse hver gang, giver vi dig 20% PrisPres-garanti på dit skriftlige tilbud fra et mærkeværksted.

Helt konkret betyder det, at vi trækker 20% fra det tilbud, du har fået fra et mærkeværksted = 20% PrisPres!

Se reklamen her

 

Sådan fungerer vores 20% PrisPres koncept

Du får eksempelvis et skriftligt tilbud på 1000 kroner for en reparation fra et mærkeværksted. Du viser os tilbuddet.

Ofte vil vores pristilbud være mere end 20% billigere. Men med ”20% PrisPres” vil det altid maksimalt koste dig 800 kroner for en tilsvarende reparation, dog med OE-afprøvede uoriginale reservedele med 3 års garanti, altså dermed 20% besparelse.

Sådan er du sikret en lavere pris på service og reparation i forhold til mærkeværkstederne.

Er vores tilbud eksempelvis 35% billigere, er det dig som kunde, der får hele besparelsen og ikke kun de 20% i vores 20% PrisPres koncept.

 

Betingelser for 20% PrisPres

 • Gælder tilbud fra danske mærkeværksteder i samme by som Skorstensgaard værkstedet
 • Gælder ikke serviceaftaler og tidsbegrænsede tilbud og kan ikke kombineres med andre rabatter
 • Omfatter ikke tilbud på dæk, oliefyr, undervognsbehandling, autolakering eller elektroniske komponenter
 • Tilbuddet fra mærkeværkstedet skal være et udspecificeret skriftligt tilbud, baseret på originale reservedele
 • Skorstensgaard anvender uoriginale dele såsom Bosch, Varta og Continental fra Danmarks største reservedelsgrossist FTZ

Et udspecificeret tilbud betyder at man tydeligt kan se arbejdslønnen og de enkle reservedele som er med i tilbuddet. Det giver os mulighed for at give dig et tilbud som nøjagtig matcher. Eksempelvis kan du have fået et tilbud om koblingsskift, hvor de har taget et svinghjul med i tilbuddet. I det tilfælde er det vigtigt at vi også får svinghjulet med i tilbuddet fordi det er en forholdsvis dyr reservedel.

Det kunne også være spørgsmålet om der er en ny generatorrem med i tilbuddet på udskiftning af generator. Eller om tilbuddet på nye bremser kun indeholder bremseklodser eller om der også er inkluderet bremseskiver.

 

Jeg har et tilbud fra et mærkeværksted:

Send os dit tilbud på mail og find din skorstensgaard afdeling her

Jeg har ikke et tilbud:

Få et GRATIS tilbud her

 

Det siger vores mange kunder

Efter hvert besøg hos os modtager du en tilfredshedsundersøgelse***, som du kan vælge at besvare.

Et sted mellem 12.000 og 15.000 kunder vælger årligt at svare, og derfor har vi en rigtig god indikation om, hvorfor vores værksteder er så populære.

7 ud af 10 af vores kunder har tidligere benyttet et mærkeværksted, og 7 ud af 10 kunder vælger os primært fordi vi har gode priser og høj service.

 

Stor tilfredshed med det udførte arbejde

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med det udførte arbejde på bilen samt den oprigtige hjælpsomhed og service de modtog i indskrivningen.

Desuden får vi i undersøgelsen megen ros for de mange fordele vi tilbyder vores kunder. Vi har listet de mest populære her:

 1. Gratis Lånebil
 2. 100% fabriksgaranti
 3. App, Mit værksted
 4. Mobilitetsservice/Vejhjælp
 5. Gennemsigtighed
 6. Servicekort

Du kan læse meget mere om vores kundefordele i kolonnen til højre her på siden (læser du dette på din telefon, skal du blot scrolle ned, for at finde vores kundefordele).

Vilkår

20% prispres’gælder for private bilejere i forhold til tilbud fra danske mærkeværksteder. Kampagnen gælder ikke i relation til serviceaftaler eller tidsbegrænsede tilbud. Omfatter ikke tilbud på dæk, fælge, oliefyr, undervognsbehandling, autolakering eller elektroniske komponenter. "20% prispres" kan ikke kombineres med andre rabatter. Skorstensgaard anvender uoriginale reservedele.”

*Værksteder der af det pågældende bilmærkes importør er autoriseret eller lignende.
**Kilde: Rapport fra Relation Monitor i samarbejde med Skorstensgaard.