Vi matcher Tyske Værkstedspriser

"Matcher tyske værkstedspriser" er prismatch på tilbud fra alle værksteder i Tyskland.

 

Skorstensgaard matcher tyske værkstedspriser

 

Sådan matcher vi Tyske Værkstedspriser

Inden du booker en tid, indhenter du et udspecificeret skriftligt tilbud fra et tysk værksted. Det kan være på et service eller en reparation til eksempelvis 2.000 kroner. Du viser os deres skriftlige tilbud, og vi giver dig samme service eller reparation til den samme pris, altså 2.000 kroner. Såfremt tilbuddet er med originale dele, vil tilbuddet fra os også baseres på originale dele.

Et udspecificeret tilbud betyder, at man tydeligt kan se arbejdslønnen og de enkelte reservedele, som er med i tilbuddet. Det giver os mulighed for at give dig et tilbud, som nøjagtigt matcher det tyske. Eksempelvis kan du have fået et tilbud om koblingsskift fra Tyskland, hvor de har taget et svinghjul med i tilbuddet. I det tilfælde er det vigtigt, at vi også får svinghjulet med i tilbuddet, fordi det er en forholdsvis dyr reservedel.

Det kunne også være, at der var en ny generatorrem med i tilbuddet på grund af en udskiftning af generatoren. Eller det kunne være, at tilbuddet på nye bremser kun indeholder bremseklodser, eller at der eventuelt også er inkluderet bremseskiver med i tilbuddet.

Gennem årene har flere danske bilejere taget turen over grænsen for at reducere værkstedsbudgettet. Den tur vil Skorstensgaard gerne spare danskerne for.

Derfor matcher vi Tyske Værkstedspriser i alle vores afdelinger i landet. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra et værksted i Tyskland, så matcher vi prisen uden tøven.

 

Vilkår: Der ydes ikke prismatch eller prisgaranti på montering af ekstraudstyr og ej heller på motor udskiftning, gearkasse udskiftning, dæk, fælge, udskiftning af hjul, elektroniske komponenter, højspændingsdele på Elbiler herunder Batterier, motor styrbokse mv.

 

 

Gør som mange andre – brug os

Vores interne kundeundersøgelser for de seneste 12 måneder rummer mere end 6.000 besvarelser. Her er en af konklusionerne, at Skorstensgaard har op imod 2.000 kunder årligt, som tidligere har fået lavet deres bil i Tyskland.

Nu kommer de i stedet på vores værksteder, fordi vores service og kvalitet er god, og vi matcher prisen fra det tyske værksted.

Book tid til service her

 

 

Læs mere: