Indtast din pris fra et mærkeværksted og se hvor meget du kan spare


40% PrisPres gælder biler under 2 år og omfatter tilbud på service fra et mærkeværksted. 20% PrisPres gælder biler over 2 år og omfatter alle tilbud fra et mærkeværksted, dog ikke dæk, fælge, undervogn, lakering, elektriske komponenter og ekstra udstyr. Kan ikke kombineres med serviceaftaler o.a. rabatter. Vi bruger uoriginale reservedele med 3 års garanti


40% PrisPres gælder biler under 2 år og omfatter tilbud på service fra et mærkeværksted. 20% PrisPres gælder biler over 2 år og omfatter alle tilbud fra et mærkeværksted, dog ikke dæk, fælge, undervogn, lakering, elektriske komponenter og ekstra udstyr. Kan ikke kombineres med serviceaftaler o.a. rabatter. Vi bruger uoriginale reservedele med 3 års garanti

40% PrisPres på serviceeftersyn

Har du en bil der er registreret 1. gang indenfor de sidste 24 måneder, og er du blevet tilbudt en servicekontrakt? så er det måske værd at vide, at vi presser dit tilbud på serviceeftersyn fra et mærkeværksted med 40%.

 

40 procent prispres

 

Inklusiv gyldig stempel i bogen og fabriksgaranti

Tøv lige en kende med at binde dig til en servicekontrakt - for hos Skorstensgaard får du 40% PrisPres på serviceeftersyn ifølge servicebogen til alle biler registreret 1. gang indenfor de sidste 24 måneder - inklusiv gyldigt stempel i servicebogen og høj kvalitet nøjagtig som på mærkeværkstedet*.

Helt præcist betyder det, at vi trækker 40% fra det servicetilbud, du har fået fra mærkeværkstedet. = 40% PrisPres!

*Værksteder der af det pågældende bilmærkes importør er autoriseret eller lignende.

 

Sådan fungerer vores 40% PrisPres-koncept

Du får et skriftligt tilbud på service på eksempelvis 2000 kroner fra et mærkeværksted. Du viser os tilbuddet.

Med ”40% PrisPres” vil det koste dig blot 1200 kroner for et tilsvarende service hos os, dog med "ikke originale" kvalitetsreservedele med 3 års garanti fra mærker som eks. Bosch, Varta og Continental som forhandles af Danmarks største reservedelsimportør FTZ. 

Så kom til os med dit tilbud fra mærkeværkstedet, så går vi 40% under deres pris.

 

Betingelser for 40% PrisPres

 • Din bil er indregistreret første gang indenfor de sidste 24 måneder
 • Omfatter udspecificeret** skriftligt tilbud fra et dansk mærkeværksted i samme by som Skorstensgaard værkstedet
 • Tilbuddet fra mærkeværksteder er på serviceeftersyn ifølge forskrifterne med originale reservedele
 • Tilbuddet gælder ikke serviceaftaler og kan ikke kombineres med andre rabatter
 • Skorstensgaard anvender "ikke originale" kvalitetsreservedele som bl.a. Bosch, Varta og Continental fra Danmarks største reservedelsgrossist FTZ

**Et udspecificeret tilbud betyder at man tydeligt kan se arbejdslønnen og de enkle reservedele som er med i tilbuddet. Det giver os mulighed for at give dig et tilbud som nøjagtig matcher.

 

Jeg har et tilbud fra et mærkeværksted:

Send os dit tilbud på mail og find din skorstensgaard afdeling her

Jeg har ikke et tilbud:

Få et GRATIS tilbud her

 

Service hos os har masser af fordele

Vi får ros for de fordele vi tilbyder bilejere der får lavet fast service hos os. Vi har listet de fleste her:

 1. Gratis Lånebil
 2. 100% fabriksgaranti
 3. App, Mit værksted – hav dit værksted lige ved hånden
 4. Mobilitetsservice/Vejhjælp 24/7
 5. Ingen overraskende faktura beløb
 6. Servicekort – udskyd din betaling

 

Stor tilfredshed med det udførte arbejde

9 ud af 10 bilejere er yderst tilfredse med det arbejde de fik udført på bilen, samt den hjælp og service de modtog i indskrivningen***.

Efter hvert besøg hos os sender vi en tilfredshedsundersøgelse, som du kan vælge at besvare. Et sted mellem 12.000 og 15.000 kunder vælger årligt at svare, og derfor har vi en rigtig god ide om hvad der gør bilejerne tilfredse.

7 ud af 10 af vores kunder har tidligere benyttet et mærkeværksted, og 7 ud af 10 kunder vælger os primært fordi vi har gode priser og høj service.

***Kilde: Rapport fra Relation Monitor i samarbejde med Skorstensgaard.

 

Vilkår

"40% prispres gælder biler, der er under 2 år gamle. Kampagnen omfatter tilbud på serviceeftersyn fra et dansk mærkeværksted. Serviceaftaler er ikke omfattet, og kampagnen kan ikke kombineres med andre rabatter. Skorstensgaard anvender uoriginale reservedele.”