Frit værksted til din BMW i Aalborg

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Nibevej 54 i Aalborg og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din BMW skal til service eller reparation. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra BMW værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Aalborg ? og dermed er det dig som BMW ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din BMW

BMW bil på Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Aalborg er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med BMW eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Aalborg. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter BMW fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Aalborg, så udføres det nøjagtig efter BMW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din BMWs servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit BMW værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din BMW.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

BMW bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din BMW, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger BMW fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal gennemgås (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din BMW er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om BMW er afgørende for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Aalborg har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt BMW modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også BMW.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din BMW præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker reparerer bil på værksted

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der udføres på din BMW er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din BMW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Aalborg giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din BMW uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Aalborg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Aalborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Nibevej 54, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Aalborg facade