Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din BMW i Aalborg

Er du BMW-ejer og bor du i Aalborg eller omegn, så prøv Skorstensgaard næste gang din bil skal til service eller der er behov for en reparation.

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er tilknyttet et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, da vi på årsbasis servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til høje priser hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40% billigere end mærkeværkstederne.

Derudover får du på vores værksteder god service. Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når du skal have din BMW serviceret, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din BMW

Vent mens din bil laves eller lån en bil af os

Du har naturligvis mulighed for at vente hos os, ligesom vi også gerne stiller en gratis lånebil til din rådighed, så du er mobil mens din BMW er på værksted.

Vores venterum i Aalborg er udstyret med tv, gratis internet, kaffe, te og kildevand, samt diverse magasiner, som du kan fordrive ventetiden med.

Er der behov for at skifte dele i din BMW, så skal du vide at vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele og at du hos Skorstensgaard får 3 års garanti på de nye dele. Det kan du læse meget mere om her.

Få gratis tilbud på service

Få et tilbud og kend prisen på forhånd

Du er altid velkommen til at bede om et tilbud fra os.

Dette tilbud er 100% gratis og uforpligtende, ligesom du får det på skrift.

Så kender du prisen på forhånd.

At du får det på skrift, er din sikkerhed for, at prisen holder.

Hos Skorstensgaard er det vigtigt at vores kunder er trygge ved os og at du ved at prisen ikke stikker af.

En gang imellem finder vores mekaniker mere arbejde på en bil, når den er kommet på liften, og her skal du vide, at vi altid kontakter dig om det.

Her har vi naturligvis en pris klar på ekstraarbejdet, og denne del af opgaven påbegyndes ikke uden din tilladelse.

Service efter BMW’s forskrifter med mange fordele

Når du bestiller Service efter bogen på din BMW, så arbejder vi ud fra BMW fabrikkens egne kontrolskemaer og forskrifter.

Det har flere fordele for dig.

  1. Du får 100% fabriksgaranti på vores arbejde, hvilket betyder at skulle bilimportøren afvise en fabriksgarantisag på grund af arbejde vi har lavet, så kom til os med din BMW. I sådan et tilfælde reparerer vi din bil på vores værksted uden yderligere omkostninger for dig.
  2. Du får Mobilitetsservice, som er gratis vejhjælp døgnet rundt i hele Danmark, hvilket betyder at vi hjælper dig, hvis din BMW kommer ud for
  • Tyveri/indbrud i bilen
  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Punktering
  • Tom tank
  • Forkert påfyldt brændstof

Gratis vejhjælp i hele Danmark

Vi forsøger naturligvis at gøre din BMW køreklar på stedet, men lader det sig ikke gøre, så bugserer vi din bil til nærmeste Skorstensgaard afdeling, hvor der desuden vil være en gratis lånebil klar til dig senest kl. 17 samme dag (forudsat at det er en hverdag).

Alle Skorstensgaards kunder har mulighed for at benytte vores attraktive kundefordelsprogram, som ydermere indeholder bl.a. rabatordninger, mulighed for at udsætte betaling af værkstedsregningen i op til 60 dage og expresservice.

Du finder mere information om vores kundefordele i links her på siden.

Book tid hos Skorstensgaard Aalborg

Er det tid til serviceeftersyn eller reparation på din BMW, så book tid på vores værksted i Aalborg lige her på siden.

Du er også meget velkommen til at bede om et 100% gratis og uforpligtende tilbud, så du kan se, hvad prisen for værkstedsbesøget bliver.

Har du spørgsmål så kontakt os i Skorstensgaard Aalborg.

Vores værkfører er klar med rådgivning og svar på dine spørgsmål, så skriv en mail eller ring til værkstedet.

Uanset hvordan du henvender dig, så får du svar inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din BMW