Frit værksted til din Citroen i Aalborg

Lyser serviceindikatoren i din Citroen?

Så prøv Skorstensgaard på Nibevej 54 i Aalborg og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Citroen på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Dermed kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Citroen værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Aalborg ? og så er det dig som Citroen ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Citroen

Mekaniker skifter olie på bil

Skorstensgaard Aalborg er et frit værksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Citroen eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Aalborg. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Citroen fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Aalborg, så sker det præcis efter Citroen fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Citroens servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Citroen værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Citroen.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker
Skorstensgaard mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Citroen, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Citroen er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Citroen.

Viden om Citroen er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Aalborg har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Citroen modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Citroen.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Citroen nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker laver service på bil

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Citroen er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på Citroen bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Citroen

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Aalborg giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Citroen uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Aalborg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Aalborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Nibevej 54, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Aalborg facade