Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Fiat i Aalborg

Italienske Fiat oser, som andre italienske biler, af lidenskab.

Men i modsætning til nogle af de andre italienske biler, så hører en Fiat til i den billigere ende ift. bilpriser.

En Fiat skal til service jævnligt, og bor du i Aalborg eller omegn kan du bruge Skorstensgaard til serviceeftersyn og reparation af din Fiat.

Ved at benytte os får du priser, som er op imod 40% billigere end det autoriserede Fiat værksted, og selvom vi er et frit værksted, så går vi ikke på kompromis, når det kommer til den gode værkstedsoplevelse.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie autoværksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler.
Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisleje hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og samtidig er du sikret en god service.
Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.
Få et tilbud fra os, hvis din Fiat skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Få gratis tilbud til din Fiat

Den gode værkstedsoplevelse

Vi arbejder sådan set efter akkurat de samme kontrolskemaer som mærkeværkstedet, og vores bilmekanikere opdateres jævnligt på seneste informationer fra Fiat, ligesom vi altid har det testudstyr, der er nødvendigt for, at kunne lave korrekt diagnosticering på din bil.

Få tilbud på service af Fiat

Tyske værkstedspriser i Aalborg

Hos Skorstensgaard arbejder vi med tyske værkstedspriser, og det gælder bestemt også for vores Aalborg værksted. Når vi siger, at vi matcher tyske værkstedspriser, så mener vi det. Læs mere om det her.

Det betyder mere specifikt, at hvis du kommer med et udspecificeret tilbud fra mærkeværkstedet i Tyskland, så får du det til samme pris hos Skorstensgaard.

Og du skal ikke køre til Tyskland.

Når du overholder din bils serviceplan ud fra Fiat fabrikkens anvisninger hos os garanterer vi at bilens fabriksgaranti forbliver intakt i garantiperioden.

Afvises din fabriksgarantisag hos importøren, så betaler vi!

Få tilbud på Service efter bogen

Vi dokumenterer alt der vedrører din Fiat

Ved at benytte Fiats egne tjekskemaer ifm. serviceeftersyn sikrer vi, at dokumentationen er dækkende.

Det er den også i alle øvrige aspekter, når du anvender Skorstensgaard.

Vi laver en journal på din Fiat og heri noteres alt fra tilbud til udstedte fakturaer.

Det er din sikkerhed, hvis du f.eks. skulle få brug for at vide, præcis hvornår bilens partikelfilter sidst blev skiftet.

Få uforpligtende tilbud her

Fordele for Skorstensgaards kunder i Aalborg

Oveni tyske værkstedspriser, intakt fabriksgaranti og fuld dokumentation, så vil du bemærke, at der er mange fordele forbundet med at være Skorstensgaard-kunde:

  • 15% pensionistrabat for personer over 65 år
  • Servicekort med op til 60 dages kredit
  • Mulighed for lånebil
  • Gratis vejhjælp i hele Danmark (mobilitetsservice)
  • FDM medlemsrabatordning (se mere her)

Vi har samlet alle fordelene ved at være kunde hos os i links her på siden, hvor du kan læse meget mere om vores kundefordele.

Få tilbud på serviceeftersyn

Få tilbud og bestil tid

Skal din bil repareres og er du ved at finde ud af, hvor du får den skarpeste pris på præcis denne reparation, så spørg os gerne til råds.

Vi sender gerne tilbud på reparationer, og de er altid aldeles gratis og uforpligtende.

Er det tid til service på din Fiat, så bestil tid her på siden.

Det er nemt og hurtigt at klare selv, men har du spørgsmål om serviceeftersyn eller noget andet, så er du altid velkommen til at kontakte værkstedet i Aalborg.

Du har svar inden for 48 timer på hverdage.

Book tid på værkstedet her