OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Ford i Aalborg

Er du Ford-ejer og bor du i Aalborg eller omegn, så er der nu et fantastisk alternativ til det autoriserede Ford værksted.


Skorstensgaard har åbnet værksted på Nibevej 54, og dermed kan du få service og reparation af din Ford til priser, der er fordelagtige.


Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Gennem af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, idet vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.


Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op til 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne.

Derudover får du på vores værksteder god service når din bil er på liften. Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.


Få et tilbud fra os, når du skal have din Ford serviceret, og se, hvor meget du kan spare.


Få gratis tilbud til din FordTeknikere med opdateret Ford-viden

En Ford er i dag fuld af elektronik, som hjælper med at give bedre køreoplevelser.


Derfor er det vigtigt at bilen vedligeholdes på elektronikken på lige fod med det mekaniske.


Det ved vi hos Skorstensgaard, og derfor sørger vi for at uddanne vores mekanikere og teknikere løbende, så de altid arbejder ud fra nyeste Ford-viden, når de reparerer din bil.


Service efter Fords forskrifter

Det er bl.a. denne tilgang der gør os i stand til at foretage service ud fra bilfabrikkernes forskrifter.


Bestiller du Service efter bogen til din Ford, så arbejder vi ud fra Ford fabrikkens kontrolskema, og dermed får du serviceeftersyn præcis efter Ford forskrifterne på din bil.


Tjek værkstedspriserne

Du er velkommen til at tjekke værkstedspriserne i Aalborg.


Vi står fast på at være op til 40% billigere end dit autoriserede Ford værksted, så skulle du få et skriftligt udspecificeret tilbud (indeholdende brug af org. reservedele) fra Ford, som er bedre end vores, så tag det med ind til vores Aalborg afdeling.


Så udfører vi arbejdet til en pris der er 20% under den i tilbuddet angivne pris.


Få et uforpligtende tilbud

Afdelingen i Aalborg giver gerne et 100% gratis og uforpligtende tilbud på service eller reparation af din Ford.


Så kender du prisen på forhånd, og der er dermed ingen overraskelser på din værkstedsregning.


Alle tilbud fra Skorstensgaard er i øvrigt på skrift.


Få gratis tilbud på Ford service


Finder vores mekaniker mere end det aftalte arbejde i forbindelse med gennemgangen af din bil, så kontakter vi dig med en pris på det.


Og vi laver ikke dette ekstra arbejde uden accept fra dig.


Når du afhenter din Ford på Nibevej 54 igen, så gennemgår vores værkfører fakturaen med dig, så du ved præcist, hvad vi har lavet på din bil.


Gratis lånebil & vejhjælp i hele Danmark

Skal vi beholde din bil i længere tid, stiller vi en gratis lånebil til rådighed for dig, så du er mobil i hele processen.


Med Service efter bogen fra Skorstensgaard kan du efterfølgende og frem til næste serviceeftersyn på din Ford benytte vores Mobilitetsservice, som er gratis vejhjælp i hele Danmark.


Den dækker bl.a. ved motorstop, punktering eller hvis du kører tør for brændstof og denne service har døgnbemanding.


Vi forsøger altid at gøre din bil køreklar på stedet, men er det ikke muligt, så fragter vi den til nærmeste Skorstensgaard værksted, hvor vi finder en gratis lånebil til dig senest kl. 17 samme dag såfremt det er en hverdag.


100% fabriksgaranti på din Ford

Lyder 100% fabriksgaranti tryghedsgivende? Det synes vi, og derfor er det en af de fordele vores kunder får, når bilen får service ifølge dens serviceplan og ifølge bilfabrikkens forskrifter.


Vi garanterer at bilens fabriksgaranti forbliver intakt i garantiperioden, og skulle bilimportøren afvise din fabriksgarantisag, kommer du blot til os med din Ford.


Så reparerer vi din bil uden beregning for dig.


Skorstensgaards kunder kan gøre brug af det attraktive fordelsprogrbam, og vil du blive klogere på det, så finder du links til de enkelte fordele her på siden.


Book tid hos Skorstensgaard Aalborg

Du booker tid her på siden, ligesom vi også gerne giver dig et gratis tilbud på service og reparation af din Ford.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at komme forbi og sige hej i afdelingen på Nibevej 54 i Aalborg, i øvrigt ganske tæt på Aalborg Storcenter.


Du kan også både ringe og maile til os.


Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdag.


Book værkstedstid til din Ford


Glemt adgangskode?