Frit værksted til din Opel i Aalborg

Fortæller din Opel dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Nibevej 54 i Aalborg og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Opel fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Opel skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Opel værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Aalborg ? og dermed er det dig som Opel ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Opel

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil

Skorstensgaard Aalborg er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Opel eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Aalborg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Opel fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos os i Aalborg, så foregår det præcis efter Opel fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Opels servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Opel værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Opel.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Opel, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Opel fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal gennemgås (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Opel.

Kendskabet til Opel er vigtigt for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Aalborg har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Opel modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Opel.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Opel nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Opel er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker bils undervogn på liften
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bibehold fabriksgaranti på din Opel

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Aalborg giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Opel uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Aalborg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Aalborg, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Nibevej 54, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Aalborg facade