Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din Opel i Aalborg

Har du en nyere Opel, så har du også en bil som er driftssikker og proppet med teknologi.

Alle elektronik- og sliddelene skal vedligeholdes og for elektronikken, så er det selvfølgelig vigtigt at holde software m.m. opdateret.

På den måde har du en bil, der kører ideelt.

På vores værksted i Aalborg har vi erfarne mekanikere, som laver service og reparationer af alle Opel modeller.

Forskellen er bare at vi er op imod 40% billigere end det lokale autoriserede Opel værksted.

Det billige alternativ til mærkeværkstedet

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne. Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en god service og kvalitet.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Opel skal serviceres eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Få gratis tilbud til din Opel

Spar penge via tyske værkstedspriser

Vi er funderet på tyske værkstedspriser uden, at du er nødt til at køre ned over grænsen med din Opel, og det er derfor du får markante besparelser på værkstedsregningen. Når vi siger, at vi matcher tyske værkstedspriser, så mener vi det. Læs mere om det her.

Udover besparelsen får du også mulighed for at bruge de mange kundefordele, når du benytter Skorstensgaard i Aalborg.

Får du service efter Opels forskrifter hos os, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele landet.

Se mere under punktet Mobilitetsservice her på siden.

Er du fyldt 65 år, kan du gøre brug af vores pensionistrabat på 15%, og med et Skorstensgaard servicekort kan du få kredit på din regning lydende på løbende måned + 30 dage.

Men det er slet ikke nok:

Hos Skorstensgaard garanterer vi også, at du bevarer din Opels fabriksgaranti i garantiperioden, når du bruger vores værksted i Aalborg.

Få tilbud fra Skorstensgaard

Du bevarer bilens fabriksgaranti

Denne garanti får du, da vi arbejder ud fra samme tjekskemaer og forskrifter som det lokale autoriserede Opel værksted, og disse informationer har vi fra Opel fabrikken selv.

Garanti giver ro i maven, og derfor skal du også vide, at hvis du oplever at få afvist en garantisag på grund af arbejde vi har foretaget, så kan du komme til os og så laver vi din bil uden beregning.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekanikernes viden er altid up-to-date

Vores medarbejdere uddannes løbende, så de altid har sidste nye information vedrørende Opel og det tekniske udstyr der skal til for at kunne foretage et godt service på din bil.

Også vores indskrivere uddannes, så du får rigtig og professionel vejledning, når du kontakter os med en forespørgsel angående din bil.

Få tilbud på service af Opel

Ingen overraskelser på bilregningen

Her på siden kan du let og hurtigt bestille tid til service eller reparation af din Opel.

Du kan få et skriftligt tilbud på det du ønsker udført på forhånd så du kender prisen.

Og finder vi mere arbejde i forbindelse med et eftersyn, som gør at der skal udskiftes en reservedel, og der derfor er mere arbejde end først antaget, så bliver du kontaktet for godkendelse, før vi udskifter delen.

Alle forespørgsler til os har er besvaret inden for 48 timer på hverdage, og vil du tale med værkstedet i Aalborg, så er du altid velkommen til at kontakte værkstedet.

Book værkstedstid til din Opel