OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit Renault værksted i Aalborg

Bor du i Aalborg eller omegn, og er du Renault-ejer, så prøv Skorstensgaard når din bil skal til service eller reparation næste gang.


Vores hold i Aalborg består af mekanikere, teknikere og værkførere som er både dedikerede og erfarne folk, og dermed er aldeles kvalificerede til at tage sig af din Renault, når den har behov for reparation eller et godt serviceeftersyn.


Skorstensgaard er en fri værkstedskæde

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder og det vil sige at vi ikke har et decideret samarbejde med Renault fabrikken.


Vi arbejder dog stadig ud fra Renault fabrikkens forskrifter og leverer arbejde i høj kvalitet, men blot til en lavere pris end den du kender fra det autoriserede Renault værksted.


Få gratis tilbud på Renault service


Op til 40% billigere end det aut. værksted

Faktisk er vi op til 40% billigere end det aut. værksted i Aalborg.


Med et Service efter bogen til din Renault arbejder vi ud fra de samme tjekskemaer som mærkeværkstedet, og dermed sker arbejdet præcis som Renault fabrikken ønsker det.


Fremragende kundefordele

Det har to yderligere fordele for dig som kunde

  1. Du får gratis vejhjælp i hele Danmark døgnet rundt frem til næste service. Det hedder Skorstensgaard Mobilitetsservice og dækker bl.a. ved motorstop og punktering.
  2. Du får 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! Dette betyder at skulle du få afvist en fabriksgarantisag ved bilimportøren på grund af arbejde udført af os, så laver vi din bil uden ekstra beregning for dig.

For at kunne levere det gode arbejde med det høje kvalitetsniveau skal vores medarbejdere være opdaterede på Renault-viden, og derfor bruger vi mange ressourcer på at holde vores medarbejdere opdaterede via kurser og uddannelse.


Dermed sikrer vi, at din bil er i gode hænder, når der er behov for det.


Fuld dokumentation for arbejdet

Samtidig dokumenterer vi naturligvis arbejdet, så skulle du have brug for at vide, hvornår en bestemt del blev udskiftet, så kan det selvfølgelig lade sig gøre.


Dermed kan vi også hjælpe dig med dokumentation i fald du skal køre en fabriksgarantisag ved Renault forhandleren eller importøren.


Du kender prisen på forhånd

Når du afleverer din Renault, sker der først det, at du aftaler arbejde og pris med vores værkfører.


Herefter går vores dygtige hold af mekanikere og teknikere i gang med arbejdet på din bil.


Du får selvfølgelig oversigt over arbejde samt pris på skrift, så du meget tidligt i processen ved, hvad prisen bliver.


Og skulle vi finde yderligere arbejde på din Renault efter bilen er kommet på liften, så kontakter vi dig med en pris på det.


Denne del af arbejdet igangsættes ikke uden accept fra dig.


Kontakt Skorstensgaard Aalborg

Er det tid til service eller reparation på din Renault?


Bestil tid på vores værksted på Nibevej i Aalborg allerede i dag eller bed om et 100% gratis og uforpligtende tilbud, så du kan se, hvad prisen bliver.


Spørgsmål?


Kontakt afdelingen i Aalborg via mail eller telefon. Eller kom forbi og hils på os.


Vi giver svar inden for 48 timer på hverdage.


Book værkstedstid til din Renault


Glemt adgangskode?