Frit værksted til din Seat i Aalborg

Fortæller din Seat dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Nibevej 54 i Aalborg og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Seat skal til service eller reparation. Derved kan du få overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Seat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Aalborg ? og dermed er det dig som Seat ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Seat

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil

Skorstensgaard Aalborg er et frit værksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Seat eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Aalborg. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Seat fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Aalborg, så foregår det nøjagtig efter Seat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Seats servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Seat værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Seat.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Kunde låner lånebil hos Skorstensgaard
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Seat, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Seat fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal gennemgås (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Seat.

Kendskabet til Seat er afgørende for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Aalborg har et bredt kendskab til flere bilmærker, heriblandt Seat modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Seat.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din Seat har behov for, så vi kan servicere din Seat nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Kunde har nedbrud på bil

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der udføres på din Seat er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Bil på værksted
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bevar fabriksgaranti på din Seat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Aalborg giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Seat uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Aalborg

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Aalborg, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Nibevej 54, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Aalborg facade