OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Skoda i Aalborg

For Skoda-ejere i Aalborg er det muligt at spare mange penge på service og reparation, når de vælger at bruge Skorstensgaard i stedet for det autoriserede Skoda værksted.


Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, der ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Gennem kontinuerlig uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring med alle bilmærker, hvor vi udfører serviceeftersyn og bilreparation på op mod 100.000 biler årligt.


Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger end det, som du måske kender fra et mærkeværksted. Ofte er vi op mod 40 procent billigere samtidig med, at du får samme høje kvalitet og gode service på vores værksteder.


Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.


Få et tilbud fra Skorstensgaard på Nibeveej 54 i Aalborg, når din Skoda skal serviceres eller repareres og se, hvad du kan spare.


Få et gratis tilbud til din Skoda


Service helt efter Skodas forskrifter

Ved at bestille Service efter bogen til din Skoda sikrer du, at din bil får et serviceeftersyn præcis efter Skodas retningslinjer.


Skorstensgaard benytter Skodas egne tjekskemaer, og vi uddanner løbende vores mekanikere og teknikere, så de er fuldt ud klar til at give din Skoda den bedste behandling.Med et Service efter bogen kan du i øvrigt benytte vores Mobilitetsservice frem til næste service.


Det betyder at du er sikret gratis vejhjælp døgnet rundt i hele Danmark ved


  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Tom tank
  • Forkert påfyldt brændstof
  • Punktering
  • Tyveri/indbrud i bilen


100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Er der fabriksgaranti på din bil, så kan du sagtens benytte Skorstensgaard.


Faktisk garanterer vi, at din Skoda bevarer fabriksgarantien, når du overholder bilens serviceplan med service efter Skodas forskrifter hos Skorstensgaard.


Og afviser bilimportøren din fabriksgarantisag, så kommer du bare til os med din bil, for så reparerer vi den uden beregning for dig.


Skorstensgaard Mobilitetsservice og 100% fabriksgaranti er blot to af vores mange fantastiske kundefordele.


Du finder links til alle vores kundefordele her på siden.


Du kender prisen på forhånd

Hos Skorstensgaard dokumenteres alt arbejde.


Faktisk kender du prisen før bilen køres ind på værkstedet.


Den har du nemlig aftalt med vores værkfører, og du har fået en oversigt over det arbejde, der skal udføres, så du ved, hvad der skal laves og hvad prisen bliver.


Fuld dokumentation & stempel i servicebogen

Det betyder at får du brug for dokumentation, kan du nemt få det uanset om det drejer sig om tilbud vi har givet eller en faktura.


Og når du henter din Skoda efter endt reparation, så gennemgår du altid fakturaen og det udførte arbejde med vores værkfører, så du ved, hvad der er lavet.


Og du får selvfølgelig et fuldt gyldigt stempel i bilens servicebog.


Kontakt Skorstensgaard i Aalborg

Bestil tid på værkstedet hos Skorstensgaard i Aalborg lige her på siden eller bed om et gratis og uforpligtende tilbud, så du kan se den gode pris.


Har du spørgsmål? Kontakt afdelingen på Nibevej 54 i Aalborg via telefon, mail eller kig ind og sig hej.


Vi glæder os til at hilse på dig og din Skoda, og du får svar på din henvendelse inden for 48 timer på hverdage.


Book værkstedstid til din Skoda


Glemt adgangskode?