Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit værksted til din VW i Aalborg

VW – eller Volkswagen som det rettelig hedder – er det mest populære bilmærke i Danmark.
 
Det kræver dog både regelmæssige serviceeftersyn og en gang imellem også en reparation eller skift af en defekt del at du fortsat får gode køreoplevelser i din bil.
 

Dygtige mekanikere med stor VW indsigt

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Den markante forskel på os og det autoriserede VW værksted er prisen.
 
Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, da vi på årsbasis servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.
 

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40% billigere end mærkeværkstederne.
 
 
Vi arbejder hele tiden for at give dig den bedste værkstedsoplevelse til den helt rigtige pris, og deri ligger det, at kvalitet og kundeservice er helt i top. Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.
 
Få et tilbud fra os, hvis du skal have din VW serviceret, og se, hvor meget du kan spare.
 

Attraktive kundefordele & tilbud på skrift

Som kunde hos Skorstensgaard i Aalborg kan du desuden gøre brug af vores attraktive kundefordelsprogram, som indeholder bevarelse af bilens fabriksgaranti og gratis vejhjælp (mobilitetsservice).
 
Samtidig gør vi meget ud af at der er gennemsigtighed i alle aspekter.
 
Det betyder bl.a. at du får alle tilbud fra os på skrift, prisen for dit værkstedsbesøg kender du allerede før vi kører din VW ind på værkstedet og skulle der dukke mere arbejde op på din bil i løbet af gennemgangen, så kontakter vi dig altid med arbejde og pris.
 
Og vi påbegynder ikke denne del af arbejdet uden din godkendelse.
 

Vi anbefaler Service efter bogen

Når du henter din bil, så gennemgår vi sammen din bilregning, så du er helt sikker på, hvad der er lavet og du er velkommen til at stille spørgsmål.
 
Vedrørende serviceeftersyn på din VW, så anbefaler Skorstensgaard Service efter bogen indtil bilen er 8 år gammel. 
 
Med denne type service sker alt efter Volkswagen fabrikkens egne forskrifter, da vi benytter deres kontrol- og tjekskemaer.
 

3 års garanti på reservedele

Skal der skiftes reservedele, så skal du vide at vi primært bruger godkendte ikke-originale reservedele og vi giver 3 års garanti på disse dele. Det kan du læse meget mere om her.
 
Ved valg af dette serviceeftersyn garanterer Skorstensgaard, at fabriksgarantien på din VW forbliver intakt.
 

Book tid hos Skorstensgaard Aalborg

Du kan bestille tid til din VW lige her på siden, ligesom du kan bede om et tilbud, på den opgave du ønsker udført.
 
Alle tilbud fra Skorstensgaard, inkl. værkstedet i Aalborg, er 100% gratis og uforpligtende.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte værkstedet, hvilket kan ske både via email og telefon, ligesom du naturligvis er velkommen til at komme forbi og hilse på os.
 
Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.