OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Audi værksted i Viby & Egå ved Århus

Audi er et af de absolut mest innovative tyske bilmærker og har de seneste mange år været anerkendt for deres høje grad af teknik og innovative motorer.


Det stiller store krav til værkstederne.


Hos Skorstensgaards frie værksteder i Viby og Egå ved Århus har vi stor indsigt i og passion for Audi.


Vi udfører alle typer af reparation og service på Audi biler og selvfølgelig med samme høje kvalitet som hos mærkeværkstedet.


Service så godt som hos mærkeværkstedet

Når du drejer ind til vores værksteder i Viby og Egå, kan du være helt tryg ved, at din Audi serviceres og repareres mindst lige så godt som hos mærkeværkstedet.


Selvom vores tyske værkstedspriser sikrer dig en pris, som er op til 40% billigere end det autoriserede Audi værksted, så går vi altså ikke på kompromis med kvaliteten.


Få servicetilbud til Audi

Udover vores høje kvalitet og service, så har vi også lavet en række fordele for dig som kunde, bl.a. får du helt automatisk gratis vejhjælp indtil næste serviceeftersyn. Vi kalder det mobilitetservice.


Reservedele i høj kvalitet

Hos Skorstensgaard i Viby og Egå bruger vi altid kvalitetsreservedele, som er testet og godkendt, oftest fra Bosch.


Så når du svinger din Audi ind på værkstederne i Egå og Viby, til service eller reparation, så udfører vi altid arbejdet i henhold til Audis egne forskrifter, og vi giver 3 års reservedelsgaranti på udskiftede reservedele.


Fabriksgarantien bevares på det frie værksted

Når du vælger et frit værksted som Skorstensgaard til din bil, så behøver du ikke bekymre dig om at miste fabriksgarantien, også kaldet nyvognsgaranti.


Du bevarer nemlig fabriksgarantien 100% ved servicering efter forskrifterne, uanset om du benytter et autoriseret værksted eller vores frie autoværksted.


Det gør du, fordi der kun bruges godkendte reservedele og alt arbejde udføres i henhold til fabrikkens forskrifter.


Derfor er vi også helt trygge ved at garantere din fabriksgaranti.


Dokumentation og gennemsigtighed

Vi dokumenterer vores arbejde og gennemgår alt med dig.


Det er til din sikkerhed, så vi ikke præsenterer dig for en faktura, der er højere end forventet.


Når du afleverer din Audi på værkstedet, gennemgår vi, hvad der skal laves, og skulle der mod forventning dukke noget op, som vi mener bør udbedres, så ringer vi til dig med en pris og laver ikke noget før, vi har din accept.


Når du henter din Audi igen, gennemgår vi fakturaen med dig, og al dokumentation kan du få på papir, mens vi tilsvarende opbevarer det i vores system, så det altid er let tilgængeligt, hvis du skulle få brug for det.


Bestil tilbud i dag

Med vores online løsning kan du både bestille tilbud og booke en tid på værkstedet døgnet rundt. Vi bekræfter inden for 48 timer.


Vi kan selvfølgelig også træffes på både mail og telefon indenfor vores åbningstid.


Book tid til din Audi


Glemt adgangskode?