Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Audi i Viby & Egå ved Århus

Audi er et af de absolut mest innovative tyske bilmærker og har de seneste mange år været anerkendt for deres høje grad af teknik og innovative motorer.

Det stiller store krav til værkstederne.

Hos Skorstensgaards frie værksteder i Viby og Egå ved Århus har vi stor indsigt i og passion for Audi.

Vi udfører alle typer af reparation og service på Audi biler og selvfølgelig med kvalitet i højsædet.

Når du drejer ind til vores værksteder i Viby og Egå, kan du være helt tryg ved, at din Audi serviceres og repareres med kvalitet for øje.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke.

Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, da vi årligt servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne.

Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne. Derudover får du på vores værksteder god service.

Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis din Audi skal serviceres, og se, hvor meget du kan spare.

Udover vores høje standard for kundeservice, så har vi også lavet en række fordele for dig som kunde, bl.a. får du helt automatisk gratis vejhjælp indtil næste serviceeftersyn. Vi kalder det mobilitetservice.

Reservedele med 3 års garanti

Hos Skorstensgaard i Viby og Egå bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele, ofte fra Bosch. Og vi yder 3 års garanti på udskiftede dele på din Audi. Det kan du læse mere om her.

Så når du svinger din Audi ind på værkstederne i Egå og Viby, til service eller reparation, så udfører vi altid arbejdet i henhold til Audis egne forskrifter, og vi giver 3 års reservedelsgaranti på udskiftede reservedele.

Fabriksgarantien bevares på det frie værksted

Når du vælger et frit værksted som Skorstensgaard til din bil, så behøver du ikke bekymre dig om at miste fabriksgarantien, også kaldet nyvognsgaranti.

Du bevarer nemlig fabriksgarantien 100% ved servicering efter forskrifterne, uanset om du benytter et autoriseret værksted eller vores frie autoværksted.

Det gør du, fordi der kun bruges godkendte reservedele og alt arbejde udføres i henhold til fabrikkens forskrifter.

Derfor er vi også helt trygge ved at garantere din fabriksgaranti.

Dokumentation og gennemsigtighed

Vi dokumenterer vores arbejde og gennemgår alt med dig.

Det er til din sikkerhed, så vi ikke præsenterer dig for en faktura, der er højere end forventet.

Når du afleverer din Audi på værkstedet, gennemgår vi, hvad der skal laves, og skulle der mod forventning dukke noget op, som vi mener bør udbedres, så ringer vi til dig med en pris og laver ikke noget før, vi har din accept.

Når du henter din Audi igen, gennemgår vi fakturaen med dig, og al dokumentation kan du få på papir, mens vi tilsvarende opbevarer det i vores system, så det altid er let tilgængeligt, hvis du skulle få brug for det.

Bestil tilbud i dag

Med vores online løsning kan du både bestille tilbud og booke en tid på værkstedet døgnet rundt. Vi bekræfter inden for 48 timer.

Vi kan selvfølgelig også træffes på både mail og telefon indenfor vores åbningstid.

Book tid til din Audi