Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Frit autoværksted i Egå ved Århus

Mit navn er Jakob Mannemar Rasmussen. Sammen med resten af det dygtige hold i Egå, glæder jeg mig til at tage imod dig hos Skorstensgaard på Stavneagervej 12 i Egå.


Vores team af professionelle mekanikere og teknikere er klar til at servicere og reparere din bil til vores tyske værkstedspriser.


Det populære priskoncept sørger for at give dig priser på service og reparation af din bil, som er op til 40% billigere end priserne hos mærkeværkstederne.


Priserne er gode og det er kvaliteten i det arbejde der udføres også. Det er vores mission at levere rigtig gode værkstedsoplevelser til lav pris.


Skal din bil på værksted til enten reparation eller serviceeftersyn, så kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud fra mig. Det kan du bestille lige her på siden.


Er du mere til telefon eller email, så kan du også benytte en af disse metoder til at kontakte værkstedet. Vi tager imod alle biler uanset årgang og mærke. Og jeg svarer gerne på dine spørgsmål, lige som jeg kan hjælpe dig med at bestille tid til din bil.


Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard i Egå!


Jacob Mannemar Rasmussen, afdelingschef i Egå.


Læs mere om Egå

Skorstensgaard Egå

Stavneagervej 12 8250 Egå +45 7370 8939 egaa@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard autoværksted i Egå ved Århus. Reparation og service på biler uanset mærke og årgang
Skorstensgaard Egå. Facade på Stavneagervej 12. Velkommen til Tyske Værkstedspriser
Her indskrives biler til værksted hos Skorstensgaard Egå
Hos Skorstensgaard Egå kan du vente mens vi laver service på din bil. Gratis kaffe og internet.

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne på service

Bliv bare hjemme - så henter vi din bil

Det er vigtigt, at vi passer på i disse Corona-tider - og derfor har vi lavet et koncept, som vi kalder Take-Away Mekaniker. Vi henter din bil hjemme hos dig - og vi kommer med den igen, når den er tip-top i stand.

Og gennem hele processen har vi naturligvis fokus på at spritte af og desinficere - både før, under og efter endt reparation og levering.

1) Du booker en reparation online eller på telefonen - du skal blot huske at nævne, at du vil benytte dig af vores Take-Away Mekaniker-koncept.

2) Vi henter bilen.

3) Via telefonen gennemgår vi derefter ordren med dig.

4) Bilen bliver repareret på vores værksted.

5) Efter endt reparation kontakter vi dig og aftaler betaling og levering.

6) Vi afleverer bilen igen efter betaling.

Vi har også indført Kontaktløs Kundebetjening. Læs mere om det - og om Corona generelt - her.

/// Link til: www.skorstensgaard.dk/corona ///

 

 

 

 

Om Skorstensgaard i Egå

Vi udfører alle mulige reparationer og serviceeftersyn på alle bilmærker og -modeller og du vil opleve en god kvalitet i arbejde og kundeservice. Samtidig tilbyder vi en attraktiv pris, der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.


Skal der fejlsøges eller diagnosticeres på din bil, så skal du blot vide at vores teknikere udelukkende benytter måleudstyr, der er fabriksgodkendt.


Dertil kan du lægge at vi også kun benytter godkendte reservedele, som vi i øvrigt giver 3 års garanti på.


Og vi giver dig selvfølgelig et 100% godkendt stempel i din bils servicebog, når du får udført service ved Skorstensgaard.

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Tyske værkstedspriser er blevet synonym med Skorstensgaard og konceptet er ganske simpelt. Du skal have både den billigste og den bedste værkstedsoplevelse hos os.


Hvordan? Vi leverer service i topklasse, hvilket vores omfattende tilfredshedsundersøgelser er bevis for.


En ting er arbejdet, en anden er prisen. Som udgangspunkt er vi op imod 40% billigere end de århusianske aut. værksteder, men kommer du med et skriftligt udspecificeret tilbud fra et tysk mærkeværksted, så udfører vi opgaven i tilbuddet til samme pris. Vi MENER det, når vi kalder det Tyske Værkstedspriser!

Mekanikere med både erfaring og lokalkendskab

Holdet af teknikere, værkførere og mekanikere i Egå har et stærkt lokalt kendskab til både Egå og Århus. Det er ikke nødvendigvis noget du bemærker, men vi ser det som en klar fordel i det daglige arbejde.


Du kan trygt overlade din bil til os. Vores hold består af erfarne folk, hvilket er vigtigt, når vi håndterer alle biler uanset mærke og årgang. Det betyder også at vores mekanikere har prøvet lidt af hvert, og dermed er de helt klar over, hvordan opgaver skal udføres bedst og mest effektivt.


Samtidig uddanner vi mandskabet løbende, så værkstedet konstant har den nyeste viden til rådighed og dermed kan udføre reparation og service kompetent og hurtigt.

Ekstra fordele til vores kunder

Som kunde ved Skorstensgaard i Egå får du mulighed for at benytte dig af en perlerække af gode kundefordele. Det er for eksempel her du finder fantastiske rabatordninger, gratis vejhjælp og hvad siger du til at bibeholde din bils fabriksgaranti?


Sidstnævnte kræver blot at du følger bilens servicebog og får foretaget service efter fabrikkens forskrifter.


Vi giver dig også mulighed for at få en gratis lånebil eller -cykel stillet til rådighed, mens vi reparerer din bil. Du kan selvfølgelig også vente i vores hyggelige venterum, hvis værkstedsbesøget ikke varer hele dagen. Venterummet er udstyret med behagelige siddepladser, tv, gratis kaffe og internet.

Sådan finder du vores værksted i Egå

Skal du med offentlig transport fra Århus centrum til Skorstensgaard i Egå, så skal du ombord i bussen på rute 123. 


Du skal stå af ved stoppestedet Skæring og gå den sidste kilometer til fods. Gåturen tager godt og vel et kvarter og tiden i rute 123 er ca. 35 minutter, hvilket giver en samlet rejsetid fra centrum af Århus på ca. 50 minutter.


Kommer du til værkstedet uden for åbningstiden for at aflevere din bil, så lægger du blot din bilnøgle i vores nøgleboks.

Reparation af alle bilmærker på værkstedet i Egå

På vores værksted i Egå i den nordlige del af Århus-området foretages reparation og service af alle biler uanset model og årgang.


Egå-afdelingen har rigtig godt styr på bilreparationer og autoservice. Det betyder, at du uden problem kan sende din bil på vores værksted uanset om den er tysk, fransk, italiensk, svensk eller noget helt femte.


Ved at benytte Skorstensgaard i Egå er din bil på et værksted bestående af professionelle mekanikere.