Frit værksted til din Fiat i Viby

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Jens Juuls vej 11 i Viby og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Fiat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Viby ? og så er det dig som Fiat ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Fiat

Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Viby er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Fiat eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Viby. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Fiat fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved os i Viby, så udføres det præcis efter Fiat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Fiats servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Fiat værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Fiat.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker laver service på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Fiat, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte din bil skal til service (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din Fiat er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i god stand.

Viden om Fiat er afgørende for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Viby har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Fiat modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Fiat.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Fiat nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter hjul på bil

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

Hos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der sker på din Fiat er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Fiat bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Fiat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viby giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Fiat uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viby

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Viby, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Jens Juuls Vej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Mekaniker gennemgår bil på værksted