Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Ford i Egå & Viby J, Århus

Ford er et bilmærke med en af de længste historier i bilbranchen og derfor ved Ford om nogen, hvordan man fabrikerer solide og holdbare biler.

Selv de bedste biler har brug for at komme på værksted engang imellem og hos Skorstensgaard i Egå og Viby ved Århus står vi klar til at lave service eller reparation af din Ford.

Gode værkstedsoplevelser og attraktive fordele

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne.

Det er vores ambition og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op til 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne.

Derudover får du på vores autoværksteder kvalitet i arbejdet og god service. Det gælder naturligvis også hos vores værksteder i Egå og Viby ved Århus, hvor du får en god oplevelse hver gang.

Samtidig får du også en masse kundefordele, som f.eks:

  • 100% fabriksgaranti, ellers betaler vi!
  • Gratis mobilitetsservice
  • Expressservice
  • Gratis lånebil

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få tilbud på service af Ford

Få et tilbud fra os, hvis din Ford skal serviceres, og se, hvor meget du kan spare.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Med tyske værkstedspriser er vi op til 40% billigere i forhold til prisen hos et autoriseret Ford værksted.

Det betyder også, at vi matcher et skriftligt tilbud fra det tyske Ford værksted. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Og har du et udspecificeret skriftligt tilbud inkl. brug af originale reservedele fra det lokale aut. Ford værksted, så laver vi gerne arbejdet og giver dig 20% rabat på deres pris.

Som ejer af en Ford kan du være helt tryg ved at sende din bil på værksted hos Skorstensgaard i Egå & Viby ved Århus.

Vi garanterer, at du bevarer din Ford fabriksgaranti

Når du overholder din bils serviceplan i henhold til Ford fabrikkens forskrifter, så garanterer vi, at du bevarer din Ford fabriksgaranti.

Vi kalder det 100% fabriksgaranti, ellers betaler vi.

Denne garanti kan vi stille, netop fordi vi følger fabrikkens anvisninger og tjekskemaer.

Vi bruger primært godkendte ikke-originale reservedele fra bl.a. Bosch, hvilket betyder at et stempel i servicebogen fra Skorstensgaard er fuldt ud lige så gyldigt som fra et autoriseret Ford værksted. Læs mere om reservedele hos Skorstensgaard her.

Barren for god kundeservice sættes højt

Når du drejer ind til Skorstensgaard i Århus med din Ford, så kører du ind til et værksted, hvor vi sætter barren for vores kundeservice og rådgivning højt.

Ikke nok med at vi stiller høje krav til vores teknikeres kunnen og deres løbende videreuddannelse, så stiller vi også høje krav til vores værkfører, som du møder, når du afleverer din bil.

Skorstensgaards værkførere er udlærte mekanikere og har flere års erfaring.

Det betyder, at de har en rigtig god faglig viden og kan yde den bedste rådgivning omkring service og reparationer af din Ford.

Book tid eller bestil tilbud online

Hos Skorstensgaard i Egå og Viby ved Århus, kan du 24 timer i døgnet booke tid eller bestille et tilbud online. På den måde kan du bestille, når det passer ind i din hverdag.

Du kan også fange os på telefon og mail i vores åbningstid.

Bestil tid til serviceeftersyn her