Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Hyundai værksted i Viby & Egå, Århus

På vores værksteder i Egå og Viby kan du få serviceret og repareret din Hyundai til tyske værkstedspriser, bevare fabriksgarantien og få mange fordele.


Spar 20-40% uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vores tyske værkstedspriser sikrer dig en besparelse i forhold til det autoriserede Hyundai værksted på 20-40% uden at du går på kompromis med kvaliteten.


Vi arbejder altid efter fabrikkens forskrifter og bruger kun kvalitets reservedele, oftest fra Bosch, og vi giver selvfølgelig 3 års reservedelsgaranti på udskiftede Hyundai reservedele.


Skorstensgaards mekanikere kender mærket godt og er løbende på videreuddannelse og kurser, for hele tiden at være opdateret på nye teknikker og viden.


Så vi tør godt sige, vi er lige så gode som mærkeværkstedet.


Bevar fabriksgarantien 100%

Da vi altid arbejder ud fra fabrikkens anvisninger og udfylder de samme tjekskemaer som det autoriserede mærkeværksted, så garanterer vi dig, at du bevarer din Hyundai fabriksgaranti 100%, ellers betaler vi.


Helt konkret betyder det, at skulle en garantireparation mod forventning blive afvist på grund af arbejde, som er udført på vores autoværksteder i Viby eller Egå, så betaler vi garantireparationen på vores værksted.


Få tilbud på Hyundai service


Gennemsigtighed hele vejen

Når du får repareret eller serviceret din Hyundai på værkstedet i enten Viby eller Egå, er det meget vigtigt for os, at du ved hvad du betaler for.


Derfor gennemgår vi altid den bestilte opgave med dig når du afleverer din bil.


Skulle vi under arbejdet finde noget som bør udbedres, kontakter vi dig altid med en pris og påbegynder aldrig arbejdet, før vi har din accept.


Når du afhenter din bil igen, gennemgår vi fakturaen og evt. anbefalinger med dig, så vi får taget hånd om evt. spørgsmål med det samme.


Vi gemmer alt dokumentation, så du nemt kan få fat i det, hvis der skulle blive behov for dette.


Gratis vejhjælp og andre fordele

Du har adgang til mange fordele som kunde hos Skorstensgaard.


En af disse er vores gratis vejhjælp, som vi kalder mobilitetsservice.


Denne service er som nævnt gratis, når du får service udført efter fabrikkens forskrifter, og den dækker hele Danmark samt sikrer dig hurtig transport til et af vores værksteder ved f.eks. forkert brændstof eller punktering.


Vi har mange andre fordele som f.eks. pensionistrabat, ekspresservice og mulighed for lånebil.


Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud på dit næste Hyundai service eller book tid på værkstedet.


Begge dele kan klares online, men du er naturligvis velkommen til at kontakte os i vores åbningstid, hvor vi er klar til at besvare din henvendelse


Tid til service? Bestil værkstedstid her


Glemt adgangskode?