Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Reparation og service af hyundai i Aarhus. Book tid på to værksteder i Århus. Skorstensgaard Viby og Egå

Frit værksted til din Hyundai i Viby & Egå, Århus

På vores værksteder i Egå og Viby kan du få serviceret og repareret din Hyundai til tyske værkstedspriser, bevare fabriksgarantien og få mange fordele.

Gode værkstedsoplevelser

Skorstensgaard er ikke tilknyttet et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie bilværksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med samtlige bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højt prisniveau hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40% billigere - og samtidig er du sikret en udsøgt god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Modtag et tilbud fra os, hvis din Hyundai trænger til service eller har brug for at komme på værksted. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Opdaterede på Hyundai

Vi arbejder altid efter fabrikkens forskrifter og bruger primært godkendte ikke-originale reservedele, ofte fra Bosch. Og vi giver selvfølgelig 3 års reservedelsgaranti på udskiftede Hyundai reservedele. Det kan du læse mere om her.

Skorstensgaards mekanikere kender mærket godt og er løbende på videreuddannelse og kurser, for hele tiden at være opdateret på nye teknikker og viden.

Bevar fabriksgarantien 100%

Da vi altid arbejder ud fra fabrikkens anvisninger og udfylder de samme tjekskemaer som det autoriserede mærkeværksted, så garanterer vi dig, at du bevarer din Hyundai fabriksgaranti 100%, ellers betaler vi.

Helt konkret betyder det, at skulle en garantireparation mod forventning blive afvist på grund af arbejde, som er udført på vores autoværksteder i Viby eller Egå, så betaler vi garantireparationen på vores værksted.

Få tilbud på service

Gennemsigtighed hele vejen

Når du får repareret eller serviceret din Hyundai på værkstedet i enten Viby eller Egå, er det meget vigtigt for os, at du ved hvad du betaler for.

Derfor gennemgår vi altid den bestilte opgave med dig når du afleverer din bil.

Skulle vi under arbejdet finde noget som bør udbedres, kontakter vi dig altid med en pris og påbegynder aldrig arbejdet, før vi har din accept.

Når du afhenter din bil igen, gennemgår vi fakturaen og evt. anbefalinger med dig, så vi får taget hånd om evt. spørgsmål med det samme.

Vi gemmer alt dokumentation, så du nemt kan få fat i det, hvis der skulle blive behov for dette.

Gratis vejhjælp og andre fordele

Du har adgang til mange fordele som kunde hos Skorstensgaard.

En af disse er vores gratis vejhjælp, som vi kalder mobilitetsservice.

Denne service er som nævnt gratis, når du får service udført efter fabrikkens forskrifter, og den dækker hele Danmark samt sikrer dig hurtig transport til et af vores værksteder ved f.eks. forkert brændstof eller punktering.

Vi har mange andre fordele som f.eks. pensionistrabat, ekspresservice og mulighed for lånebil.

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud på dit næste Hyundai service eller book tid på værkstedet.

Begge dele kan klares online, men du er naturligvis velkommen til at kontakte os i vores åbningstid, hvor vi er klar til at besvare din henvendelse

Tid til service? Bestil værkstedstid her