Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Mazda værksted i Egå og Viby, Århus

Trænger din Mazda til et service eller reparation, så spar penge ved at bruge Skorstensgaards frie autoværksted i Viby.


Pr. 1. august 2018 finder du også Skorstensgaard i Egå i den nordlige del af Århus-området.


Her får du tyske værkstedspriser, kvalitet som på mærkeværkstedet og service i særklasse.


Frit værksted med tyske værkstedspriser

Vores værksteder i Viby og Egå tilbyder billige priser, der sparer dig for 20-40% i forhold til det autoriserede Mazda værksted, og det er vel at mærke uden du går på kompromis med kvaliteten.


Det betyder, at du kan overholde service helt i henhold til fabrikkens forskrifter, bare meget billigere end mærkeværkstedet.


Få tilbud på service til Mazda

Mazda fabriksgaranti bevares 100%

Da vi altid udfører service og reparation på din Mazda i henhold til fabrikkernes forskrifter, benytter kvalitets reservedele fra Bosch og udfylder den samme dokumentation og kontrolskemaer, som det autoriserede mærkeværksted, tør vi godt garantere, at du bevarer din Mazda fabriksgaranti 100% ellers betaler vi.


Service i særklasse

Når du besøger Skorstensgaard i Egå og Viby, møder du vores dygtige værkførere, som er klar til at yde service i særklasse.


Værkførerne er alle uddannede mekanikere og har tillige gennemgået flere forskellige kurser, som sætter dem i stand til at yde den bedste rådgivning omkring din Mazda.


Vi sender dem løbende på kurser netop for at de har seneste viden om alle bilmærker, heriblandt Mazda.


Billigt værksted med mange fordele

Værkstederne i Viby og Egå tilbyder billige serviceeftersyn og reparationer af din Mazda, med kvalitet i top og mange kundefordele til dig.


Kundefordelene er helt gratis. Vi tilbyder f.eks. gratis vejhjælp i hele Danmark, Pensionistrabat, servicekort med kredit og meget mere.


Du kan læse om alle fordelene her på hjemmesiden.


Online booking og bestilling af tilbud

Kontakt os og få et skarpt tilbud på den næste reparation eller service af din Mazda. Vi er klar til at hjælpe dig i hele vores åbningstid.


Har du brug for at kunne bestille et tilbud eller booke en tid udenfor vores åbningstid, så kan du benytte vores onlineløsning.


Den er åben 24 timer i døgnet og vi svarer på din forespørgsel inden for 48 timer på hverdage.


Book værkstedstid til Mazda


Glemt adgangskode?