OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Nissan værksted i Viby og Egå ved Århus

Nissan ejere i Viby J, Egå og omegn har nu fantastiske muligheder for at spare penge på deres værkstedsregning og slippe for at benytte det dyre mærkeværksted.


Billigt serviceeftersyn til Nissan

Bor du i eller kommer du jævnligt til Egå, Viby eller Århus, så kan du få billigt serviceeftersyn eller reparation af din Nissan.


Skorstensgaard i Viby og Egå har tyske værkstedspriser og det betyder for dig at du får priser, som er op til 40% billigere end det autoriserede Nissan værksted.


Kvaliteten bliver der ikke gået på kompromis med, da vi har sat barren højt for service, kvalitet i arbejdet og professionel rådgivning.


Få uforpligtende tilbud her

Gratis vejhjælp i hele Danmark

Når din Nissan serviceres efter fabrikkens forskrifter på vores autoværksteder i Viby og Egå, så får du helt automatisk gratis vejhjælp i hele Danmark, frem til næste serviceeftersyn.


Hos Skorstensgaard kalder vi det mobilitetsservice og du kan men denne service få hjælp på de danske veje til at komme til et af vores værksteder, hvis ikke problemet kan løses på stedet.


Skal din Nissan blive på værkstedet, så indeholder servicen selvfølgelig også en gratis lånebil.


Fabriksgarantien bevares

Hvis du stadig har fabriksgaranti på din Nissan, så kan du roligt dreje ind til Skorstensgaard i Egå eller Viby.


Ved at udføre både service og reparationer i henhold til fabrikkens forskrifter, sørger vi for, at du bevarer din bils fabriksgaranti.


Vi sørger for at du har alt den nødvendige dokumentation, men skulle det ske at en garantireparation bliver afvist, på grund af et stykke arbejde vi har udført, så betaler vi reparationen på et af vores værksteder.


Ved du hvad du betaler for?

Ved du altid, hvad du betaler for, når du kører din Nissan på værksted?


Hos Skorstensgaard er det vigtigt for os, at du altid ved, hvad du betaler for og ikke bliver overrasket, når du får overrakt regningen.


Derfor gennemgår vi opgaven med dig, når du afleverer din Nissan.


Du har selvfølgelig et tilbud på skrift, og skulle der dukke uventede opgaver op, bliver disse ikke udbedret før vi har din accept.


Derfor ringer vi altid med en pris på en evt. ekstra opgave. Når du afhenter bilen, gennemgår vi arbejdet med dig, samt afklarer evt. spørgsmål til regningen.


Book tid til Nissan service online

Skal det gå stærkt med at booke tid til næste service, så prøv vores online booking system.


Her kan du både booke tid og få tilbud online og vi svarer inden for 48 timer på hverdage.


Vores værkfører sidder naturligvis klar med hjælp og rådgivning omkring din Nissan på både telefon og mail.


Book tid til service af Nissan


Glemt adgangskode?