Frit værksted til din Nissan i Viby

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Jens Juuls Vej 11 i Viby og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din Nissan skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra Nissan værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Viby ? og dermed er det dig som Nissan ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Nissan

Service efter Nissan fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos Skorstensgaard i Viby, så sker det præcis efter Nissan fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Nissans servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Nissan værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Nissan.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Olieskift på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Nissan, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal til service (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Nissan er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Nissan er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Viby har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Nissan modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Nissan.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Nissan har behov for, så vi kan servicere din Nissan nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker laver service på bil
Mekaniker svejser bil på værksted

Skorstensgaard Viby er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Nissan eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Viby. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

Hos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der sker på din Nissan er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker svejser udstødning på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Nissan

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viby giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Nissan uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viby

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Viby, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Jens Juuls Vej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Mekanikere tjekker bil til service