Frit værksted til din Opel i Viby

Fortæller din Opel dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Jens Juuls Vej 11 i Viby og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger autoværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Opel værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Viby ? og så er det dig som Opel ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Opel

Mekaniker tjekker dæk på bil

Skorstensgaard Viby er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Opel eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Viby. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Opel fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Viby, så udføres det præcis efter Opel fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Opels servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Opel værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din Opel.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Opel, er det vigtigt, at der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger Opel fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Opel.

Kendskabet til Opel er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Viby har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive Opel modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Opel.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din Opel har brug for, så vi kan reparere din Opel præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker laver service på bil

Gratis tilbud med en pris du godkender

Hos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Opel er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker undervogn på Opel på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Opel

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viby giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Opel uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viby

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Viby, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Jens Juuls Vej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Mekaniker gennemgår bil på værksted