Frit værksted til din Peugeot i Viby

Lyser serviceindikatoren i din Peugeot?

Så kontakt Skorstensgaard på Jens Juuls Vej 11 i Viby og få en god værkstedsoplevelse.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Peugeot på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din Peugeot skal på værksted. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Peugeot værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Viby ? og dermed er det dig som Peugeot ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Peugeot

Skorstensgaard Viby er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Peugeot eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Viby. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Peugeot, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal gennemgås (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Peugeot er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Viby har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, heriblandt Peugeot modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Peugeot.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Peugeot præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker dæk på bil
Mekaniker tjekker dæk på Peugeot bil

Service efter Peugeot fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Viby, så sker det nøjagtig efter Peugeot fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Peugeots servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Peugeot værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Peugeot.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

Hos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din Peugeot er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Peugeot

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viby giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Peugeot uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viby

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Viby, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Jens Juuls Vej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Mekaniker gennemgår bil på værksted