OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Renault værksted i Viby & Egå ved Århus

Når du får din Renault serviceret på Skorstensgaards værksteder i Viby & Egå, så sker det til tyske værkstedspriser.


Det vil sige, at prisen er op til 40% billigere end, hvis du vælger et autoriseret Renault værksted.


Frit værksted med en masse fordele

Selvom værkstederne i Viby og Egå er frie autoværksteder, så har vi en masse kundefordele og kvaliteten er selvfølgelig i top, både i forhold til arbejdskraft, reservedele og service.


Derfor kan du være ganske rolig, når du drejer din Renault ind på værkstedet i enten Egå eller Viby.


Udover at vi har billige priser og en høj kvalitet i arbejdet, så har vi dygtige medarbejdere, som kan råde og vejlede dig omkring din Renault, uanset model.


Vores dedikerede mekanikere bliver hele tiden holdt ajour med nye innovationer fra Renault fabrikkerne og de har samtidig moderne værktøj til alle opgaver.


Få tilbud på service til Renault

Alle Skorstensgaards værkførere er uddannede mekanikere og er løbende på opkvalificeringskurser, hvilket betyder, at de har den faglige indsigt, der skal til for at yde den absolut bedste rådgivning til dig om din Renault.


Bevar fabriksgarantien 100% på din nye bil

Fordi Skorstensgaard råder over dygtige medarbejdere, moderne værktøj og testudstyr fra Bosch, samt godkendte reservedele af original kvalitet, så er der ingen grund til at være urolig for at miste fabriksgarantien, når du vælger Skorstensgaard som dit foretrukne værksted.


Du bevarer nemlig fabriksgarantien, ellers betaler vi.


Godkendte kvalitets reservedele

Når vi servicerer og reparerer din bil, bruger vi kun godkendte reservedele til Renault i original kvalitet, ofte fra Bosch.


Ved kun at bruge godkendte reservedele, er vi sikre på kvaliteten og har derfor også mulighed for at give dig 3 års reservedelsgaranti på dele til Renault.


Samtidig er det et krav fra bilfabrikkerne, at værkstedet udover at servicere og reparere efter fabrikkens forskrifter, bruger godkendte reservedele, hvis fabriksgarantien skal opretholdes.


Gratis vejhjælp

Vi tilbyder også gratis mobilitetsservice, når din Renault serviceres i henhold til fabrikkens forskrifter hos Skorstensgaard i Egå eller Viby.


Mobilitetsservicen er vores svar på vejhjælp og sikrer dig, at du hurtigt kan få bilen fragtet til Skorstensgaard, hvis den mod forventning skulle gå i stykker og ikke kan køre videre.


Mobilitetsservice dækker i hele Danmark ved f.eks. punktering, motorhavari og hærværk.


Servicen fornyes ved hvert service og gælder således frem til næste serviceeftersyn.


Book tid eller få tilbud online

Øverst på denne side kan du booke tid eller få et uforpligtende tilbud. Servicen er åbent hele døgnet.


Har du brug for at tale med os i stedet for, kan du naturligvis kontakte os via telefon og mail. Vi er klar til at hjælpe dig i hele vores normale åbningstid.


Book tid til service her


Glemt adgangskode?