Frit værksted til din Seat i Viby

Fortæller din Seat dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Jens Juuls Vej 11 i Viby og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Seat på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din Seat skal på værksted. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger et værksted.

Få gerne flere tilbud fra Seat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Viby ? og så er det dig som Seat ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Seat

Skorstensgaard Viby er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Seat eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er mindst 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Viby. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker dæk på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Seat, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Seat fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal serviceres (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Seat.

Viden om Seat er afgørende for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Viby har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Seat modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Seat.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Seat har brug for, så vi kan reparere din Seat nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Kunde låner lånebil hos Skorstensgaard
Kunde har nedbrud på bil

Service efter Seat fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Viby, så foregår det nøjagtig efter Seat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Seats servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Seat værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Seat.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

Hos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der udføres på din Seat er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Seat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viby giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Seat uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viby

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Viby, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Jens Juuls Vej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Mekaniker gennemgår bil på værksted