Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Seat i Viby & Egå, Århus

Når du kører din Seat til serviceeftersyn hos Skorstensgaard i Viby J eller Egå, så kommer du til et frit værksted med kvalitet i højsædet og priser i bund.

Vi har stor respekt for historien omkring Seat og har et stort kendskab til mærket.

Seat er kendt for sit spanske temperament og den tyske grundighed.

For at opretholde Seats driftsikkerhed skal bilen naturligvis serviceres og vedligeholdes.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er ikke bundet op på et bestemt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem målrettet uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor erfaring og viden om alle bilmærker. Hvert år servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Den klare ambition hos Skorstensgaard er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vant til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40 procent billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service. Det gælder også for vores værksteder i Egå og Viby ved Århus.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Modtag et tilbud fra os, hvis din Seat skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare.

Seat fabriksgaranti er garanteret

Når du overholder din nyere Seats service hos Skorstensgaard i Viby eller Egå og alt service udføres i henhold til fabrikkens forskrifter, så garanterer vi, at du bevarer bilens fabriksgaranti 100%, ellers betaler vi!

Denne garanti kan vi stille, da vi leverer kvalitet i arbejdet samtidig med, at vi har teknikere med stor viden og erfaring inden for mekanisk arbejde på en Seat. Vi bruger primært godkendte ikke-originale reservedele, som du får 3 års garanti på.

En masse kundefordele

Du får ikke blot tyske værkstedspriser hos Skorstensgaard i Viby og Egå, vi kan nemlig meget andet end blot at være billige.

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt at være kunde hos Skorstensgaard, så derfor tilbyder vi en masse fordele til dig, når din Seat serviceres hos os.

For eksempel tilbyder vi nu gratis mobilitetsservice, som giver dig tryghed for, at du 24 timer i døgnet kan få hjælp til din Seat, hvis der skulle opstå problemer.

Servicen er gratis, så længe du overholder bilens serviceplan efter fabrikkens anvisninger og den dækker selvfølgelig i hele Danmark.

Vi har også mange andre fordele som f.eks. Express Service, servicekort med kredit, pensionistrabat, lånebil og meget mere. 

Book tid online eller få et uforpligtende tilbud.

Via vores onlineløsning, kan du både bestille tid og få et uforpligtende tilbud på service og reparation af Seat.

Du kan også ringe eller sende os en mail - vi er klar i hele vores åbningstid til at hjælpe og rådgive dig.