Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Volvo i Egå & Viby J, Århus

Uanset hvilken model eller hvilken årgang af Volvo du kører i, så har vores dygtige mekanikere et grundigt kendskab til mærket og er altid opdateret på den nyeste udvikling.

Så kør trygt ind til Skorstensgaard i enten Egå eller Viby J ved Århus.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af uddannelse og via vores professionelle tester-udstyr, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt servicerer og reparerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til høje priser hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op mod 40 procent billigere i forhold til mærkeværkstederne.

Derudover får du på vores autoværksteder god service. Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Volvo skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din Volvo

Up-to-date på Volvo viden

Hos Skorstensgaard i Viby og Egå har vores mekanikere et grundigt kendskab til Volvo og bliver løbende opdateret på tekniske udviklinger og nyeste test- og diagnosemetoder.

Vi sørger selvfølgelig for at mekanikeren har opdateret testudstyr til rådighed, samt det rigtige værktøj.

Vi kan derfor klare enhver opgave på din Volvo, uanset om det er service, reparation eller skadeudbedring.

Volvo med fabriksgaranti?

Hos Skorstensgaard i Egå & Viby følger vi altid Volvos egne forskrifter, bruger kun kvalitets reservedele og udfylder de samme tjekskemaer, som det autoriserede Volvo værksted.

Det betyder at din fabriksgaranti bevares 100%.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, blot for at tilbyd billige priser, derfor garanterer vi faktisk at du bevarer din fabriksgaranti.

Læs mere om fabriksgaranti her.

Tyske værkstedspriser, sådan!

Vores tyske værkstedspriser er ikke blot varm luft.

Det er et priskoncept, som vi har baseret hele vores virksomhed på.

Det betyder kort fortalt, at når du kører din Volvo ind på værkstedet i enten Egå eller Viby, så sker arbejdet til priser, der er op til 40% billigere end dem du kender fra mærkeværkstedet.

Vores tyske værkstedspriser er et resultat af et konstant fokus på effektivisering af arbejdsgange, omkostningsminimering og optimal udnyttelse af vores lokationer.

Derfor er der altså ikke gået på kompromis med kvaliteten - tværtimod. Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Gratis vejhjælp?

Vi har selvfølgelig også gratis vejhjælp hos Skorstensgaard i Viby og Egå.

Vi kalder det mobilitetsservice og dækker i hele Danmark, så du hurtigt kan få bilen til et af vores værksteder, hvis ikke den kan laves på stedet, i tilfælde af f.eks. forkert brændstof eller punktering.

Det er helt gratis, når du får udført service ifølge fabrikkens forskrifter og vejhjælpen dækker frem til næste service ifølge bilen serviceplan.

Bestil et uforpligtende tilbud idag

Har du brug for pris på reparation eller service af din Volvo, så kan du bestille et helt uforpligtende tilbud ved hjælp af vores online løsning og her kan du også booke tid på værkstedet.

Vi sidder naturligvis også klar til at besvare din henvendelse på telefon og mail i hele vores åbningstid.

Book tid til din Volvo her