Frit værksted til din VW i Viby

Fortæller din VW dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Jens Juuls Vej 11 i Viby og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra VW værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Viby ? og så er det dig som VW ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din VW

Service efter VW fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Viby, så laves det nøjagtig efter VW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din VWs servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit VW værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din VW.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard stempel
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din VW, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger VW fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal gennemgås (typisk oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din VW.

Kendskabet til VW er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Viby har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder VW modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også VW.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din VW har behov for, så vi kan reparere din VW præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker svejser bil på værksted
Mekaniker laver service på VW bil på værksted

Skorstensgaard Viby er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med VW eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Viby. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

Hos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der sker på din VW er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker VW bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din VW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Viby giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din VW uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Viby

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Viby, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Jens Juuls Vej 11, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Mekanikere tjekker bil på værksted