Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til VW i Egå & Viby J ved Århus

Volkswagen - også kaldet VW - var i 2016 Danmarks mest solgte bil, vurderet på nyvognsregistreringer fra bilimportørernes statistikker.

Det viser, at VW er et bilmærke, der er yderst populært og det kan blandt andet tilskrives den driftsikkerhed, mærket står for.

Det stiller store krav til os som værksted og det er tilmed nogle krav, som vi kan leve op til.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid knowhow og erfaring med samtlige bilmærker, idet vi på årsbasis reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til høje priser hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40 procent billigere end mærkeværkstederne.

Derudover får du på vores værksteder god service. Mere end 9 ud af 10 kunder er yderst tilfredse med deres værkstedsoplevelse.

Få et tilbud fra os, hvis du skal have din VW serviceret, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få gratis tilbud til din VW

Fabriksgarantien er 100% intakt

Hos Skorstensgaard i Århus - du finder os i Egå og Viby - garanterer vi, at du bevarer din fabriksgaranti. Samtidig får du gratis mobilitetsservice, når du overholder Volkswagens serviceplan.

Vi har veluddannede medarbejdere, som er professionelle og yderst kvalificerede til at rådgive dig om lige netop din bil.

På værkstederne i Århus bruger vi primært godkendte ikke-originale reservedele, da brugen af godkendte reservedele er afgørende for bevarelsen af bilens fabriksgaranti. Det kan du læse mere om her.

Samtidig har vi moderne testudstyr fra Bosch, som vi bruger til elektronisk fejlsøgning og programmering.

Brugen af både værktøj, reservedele og testudstyr i høj kvalitet, giver vores dygtige teknikere de bedste forudsætninger for at kunne løse selv de mest udfordrende reparationer på din Volkswagen.

Kvalificeret og engageret personale

Vores medarbejdere elsker biler.

Det er ikke kun et arbejde, det er en passion og vi sætter en ære i at servicere og reparere din VW, med højest mulig kvalitet.

Vi har teknikere, der er særlig interesseret i Volkswagen og kender mærket ud og ind.

Dette betyder, at de ofte hurtigt kan løse selv besværlige problemer.

Vores værkfører er alle uddannet mekanikere og er altid klar med professionel og fagligt kompetent rådgivning omkring din VW.

Masser af kundefordele

Som med alle biler kan der opstå problemer med din VW.

Derfor tilbyder Skorstensgaard gratis mobilitetsservice, der betyder, at du kan komme hurtigt videre.

Mobilitetservice er en gratis fordel til dig, som får serviceret din Volkswagen på et af vore autoværksteder i Århus.

Den gælder i hele Danmark og frem til næste serviceeftersyn.

Der er masser af andre fordele ved at køre din Volkswagen ind til Skorstensgaard i Århus.

Online tidsbestilling

Det skal være så nemt og enkelt som muligt at være kunde hos Skorstensgaard og derfor kan du altid bestille tid eller få et tilbud via vores online formular øverst på siden.

Ønsker du at kontakte os direkte, så kan du både ringe og sende os en mail.

Book tid til din Volkswagen