100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

100% fabriksgaranti

Når du får serviceret din bil efter bilfabrikkernes forskrifter hos Skorstensgaard - bevarer du fabriksgarantien. 

 

 

Med et Service efter Bogen beholder du fabriksgarantien, uanset om du besøger et autoriseret mærkeværksted eller et frit værksted som Skorstensgaard. Det er vedtaget jævnfør EU-kommissionens Euro-normer fra 2009, der handler om at undgå en skævvridning i konkurrencen mellem værksteder.

Skulle det mod forventning ske, at en garantisag afvises på grund af en reparation, som vi har udført, så sørger vi for at reparationen udbedres på et af vores værksteder, helt uden beregning for dig.

100% fabriksgaranti ved Service efter servicebogen - ellers betaler Skorstensgaard

 

Derfor bevarer du Fabriksgarantien

For at kunne servicere et bilmærke og samtidig bevare fabriksgarantien skal man have adgang til datasystemet på bilen. Det sker ved hjælp af diagnoseudstyr, som samarbejder med bilfabrikkernes datasystemer. Ifølge EU forordningen skal bilfabrikkerne stille deres forskrifter vedrørende reparations og diagnosevejledninger til rådighed for det frie værkstedsmarked.

Derfor kan vi hos Skorstensgaard, på det tekniske plan og via vores diagnoseudstyr, samarbejde direkte med fabrikkernes forskrifter for diagnosticering, reparation og omprogrammering, og dermed sikre at fabriksgarantien overholdes.

Vi bruger professionelt diagnoseudstyr fra verdenskendte producenter som Hella Gutmann, Texa, Bosch, Autologic og VCDS. Vi har typisk 3-6 testere på hvert værksted for, at kunne afdække diagonostisering og kodning af alle bilmærker fra mikro- til SUV- og luksusbiler.

 

Sådan foregår det

Når du melder din bil til service, spørger vi dig, hvilken servicetype du har behov for - og om du vil have bilen serviceret efter bogen (altså efter bilfabrikkens forskrifter) eller efter Skorstensgaards servicetjekskema. Hvis du ønsker at beholde fabriksgarantien skal du vælge et Service efter Bogen.

På din ordrebekræftelse og din faktura står der, at din bil modtager et SERVICEEFTERSYN IFØLGE FABRIKKENS FORSKRIFTER. Din servicebog stemples med et Skorstensgaard logo, og når du får din bil retur, har vi placeret det udfyldte servicetjekskema efter fabrikkens forskrifter på forsædet ved siden af din servicebog. Dette er din dokumentation for, at serviceeftersynet er udført efter fabrikkens forskrifter, og det skal du huske at gemme i tilfælde at at du ved en garanti sag eller videresalg skal dokumentere serviceeftersynets kvalitet.

 

Få et servicetilbud her

    

Et par husketing til dig

Foruden at sørge for, at din bil modtager et service efter fabrikkens forskrifter ved booking, er der et par enkelte punkter, du selv skal overholde, for at være sikker på, at beholde fabriksgarantien på din bil:

  • overholde de serviceintervaller, der er opgivet i din servicebog.
  • gemme dokumentation for Service efter Bogen, såsom servicetjekskema og faktura.