Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Du får 100 % fabriksgaranti - ellers betaler vi

 Når du får serviceret din bil efter bilfabrikkernes forskrifter hos Skorstensgaard - det er det, vi kalder et Service efter Bogen - bevarer du fabriksgarantien.

 

Med et Service efter Bogen beholder du fabriksgarantien, uanset om du besøger et autoriseret mærkeværksted eller et frit værksted som Skorstensgaard.

Det er vedtaget jævnfør EU-kommissionens Euro-normer fra 2009, der handler om at undgå en skævvridning i konkurrencen mellem værksteder.

Skulle det mod forventning ske, at en garantisag afvises på grund af en reparation, som vi har udført, så sørger vi for at reparationen udbedres på et af vores værksteder, helt uden beregning for dig.

Professionelt udstyr til diagnosticering

For at kunne servicere et bilmærke og samtidig bevare fabriksgarantien skal man have adgang til datasystemet på bilen. Det sker ved hjælp af diagnoseudstyr, som samarbejder med bilfabrikkernes datasystemer. Ifølge EU forordningen skal bilfabrikkerne stille deres forskrifter vedrørende reparations og diagnosevejledninger til rådighed for det frie værkstedsmarked.

Derfor kan vi hos Skorstensgaard, på det tekniske plan og via vores diagnoseudstyr, samarbejde direkte med fabrikkernes forskrifter for diagnosticering, reparation og omprogrammering.

Vi bruger professionelt diagnoseudstyr fra verdenskendte producenter som Hella Gutmann, Texa, Bosch, Autologic og VCDS. Vi har typisk tre til seks testere på hvert værksted, så vi er i stand til at afdække diagnostisering samt kodning af alle bilmærker og -modeller. Fra mikro- og mini- over MPV- og SUV- til luksusbiler og varevogne. 

Sådan foregår det

Helt praktisk foregår det sådan hos os, at når du melder din bil til service, så spørger vi dig, hvilket service du er interesseret i - om du vil have serviceret din bil efter bogen (altså efter bilfabrikkens forskrifter) eller efter Skorstensgaards eget servicetjekskema. Vil du beholde fabriksgarantien 100% skal du vælge et Service efter Bogen. 

Book tid til service her

På dit tilbud, din ordrebekræftelse og din faktura fremgår det, at din bil modtager et ”serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter”.

Du får et Skorstensgaard-stempel i din servicebog, og når du modtager din bil, har vi lagt det udførte servicetjekskema ifølge fabrikkens forskrifter på forsædet sammen med din servicebog.

Dette er din dokumentation for, at service er udført ifølge fabrikkens forskrifter, og det bør du gemme. 

I vores Skorstensgaard App ligger disse dokumenter automatisk online på dit login, så du ikke behøver at have et print liggende. Du kan hente vores app her.

Der er også et par krav til dig

Foruden at sørge for, at din bil modtager et service efter fabrikkens forskrifter ved booking, er der et par enkelte punkter, du selv skal overholde, for at være sikker på, at beholde fabriksgarantien på din bil:

  • overholde de serviceintervaller, der er opgivet i din servicebog.
  • gemme dokumentation for Service efter Bogen, såsom servicetjekskema og faktura.

 Læs mere om fabriksgaranti her.