100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Reparation af stenslag fra kun 295 kr.

Hos Skorstensgaard reparerer vi dit stenslag hurtigt og til den helt rigtige pris.

Forhør dig hos dit forsikringsselskab

Ofte har du via dit forsikringsselskab mulighed for at få repareret stenslag på deres regning. Det kan derfor være en god ide at du lige forhører dig hos forsikringsselskabet, inden reparationen skal udføres.

Skorstensgaard samarbejder med alle forsikringsselskaber, og vi er endda fordelsværksted for 8 forskellige selskaber. Vi klarer reparation af stenslag på alle bilmærker - uanset om du kører Opel, Citroën, VW, Kia eller en helt femte bil. Kontakt os via telefon eller mail. Eller bestil tid til reparation af stenslag her på hjemmesiden

Har du fået et stenslag? Sådan begrænser du selv skaden

Får din bil et stenslag, er det vigtigt at holde det så rent som muligt. Kommer der skidt eller vand i stenslaget, kan du risikere, at ruden revner ved eksempelvis nattefrost.

Når du opdager stenslaget og skaden er sket, skal du dække stenslaget til. Den bedste løsning er, at sætte et rudeplaster henover, men hvis ikke du har det liggende, kan et stykke tape eller et klistermærke også være en god midlertidig løsning. Hvis stenslaget er tørt og rent, bliver det færdige resultat efter reparationen langt bedre.