Skorstensgaard værksted

Skortensgaard erhvervsaftale
- derfor skal I bruge os

Hos Skorstensgaard kan Jeres virksomhed samle alle serviceopgaver og reparationer af firmaets erhvervsbiler og opnå fordelagtige rabatter og vilkår.

Vores ensartede processer på tværs af afdelinger sparer både tid og penge, ligesom vi har høje standarder for service og reparationer. Kvalitet og omhyggelighed er kodeordene, og vi kan i kraft af vores størrelse tilbyde en professionel værkstedsordning til en stærkt favorabel pris.

 

Få tilbud på erhvervsaftale

 

Et ensartet værkstedskoncept der dækker HELE Danmark

Med en erhvervsaftale hos os får Jeres virksomhed adgang til vores mange værksteder fordelt over hele Danmark. På tværs af værksteder udføres arbejdet ensartet og efter et stramt styret koncept.

Håndteringen af Jeres biler er fuldstændig ens fra booking til fakturering hver eneste gang. Vi tilbyder helt faste procedurer fra tilbud, booking og ordrebekræftelser til fakturering, uanset hvor i landet I benytter vores værksted. Alle fakturaer kan, efter ønske, sendes elektronisk og via data filer til Jeres økonomi afdeling.

Vores ensartede procedurer giver nem håndtering og enkelt overblik over alle Jeres biler i en travl hverdag.

 

Gratis erhvervslånebil med en erhvervsaftale hos Skorstensgaard

Overblik sparer tid og penge

Med en stor flåde af varevogne og personbiler følger behovet for økonomisk overblik og effektiv service- og reparationsplanlægning.  Med ”Mit værksted” som er en App løsning og et web login udviklet af Skorstensgaard, kan I let og hurtigt tilgå alle fakturaer, ordrebekræftelser, tilbud, synsrapporter mv. I har også det fulde overblik over Jeres kørende flåde af biler, og kan hurtigt booke en tid eller indhente et tilbud på en given reparation.

Eksempler på overblik

  • Værkstedshistorik
  • Booking, tilbud og faktura
  • Synsrapporter
  • Flådeoverblik
  • Individuelle rapporteringsløsninger

 

Kort køreafstand, varsel og behandlingstid

Med en erhvervsaftale hos os sikres I, at alle serviceringer og reparationer af varevogne og firmabiler kan udføres på et værksted inden for kort køreafstand, med kort varsel og med meget kort behandlingstid.

 

100 % Fabriksgaranti - ellers betaler vi!

Jeres virksomhed er desuden garanteret 100% fabriksgaranti. Hvilket betyder, at vi garanterer at Jeres nye biler beholder fabriksgarantien, når vi udfører service og reparationer på dem.

Hvis en garanti sag mod al forventning skulle afvises pga. fejl vi har lavet, så betaler vi uden at tøve for garantireparationen, som naturligvis udføres på et Skorstensgaard værksted.

 

Medarbejderrabat

Giv Jeres medarbejdere samme værkstedsrabat & fordele

Med en Skorstensgaard erhvervsaftale kan I give Jeres medarbejdere samme værkstedsfordele som firmaet.

En stærk fordel til de ansatte

Den rabat Jeres virksomhed har fået i Skorstensgaard erhvervsaftalen kan også benyttes af virksomhedens medarbejdere, når de får deres private biler serviceret og repareres hos Skorstensgaard.

Gratis vejhjælp til alle medarbejdere

Medarbejdere i virksomheder med en Skorstensgaard erhvervsaftale får gratis vejhjælp og SOS Service, når de får lavet Service efter bogen hos Skorstensgaard. Det betyder at medarbejderen kan vælge at opsige hans/hendes eksisterende vejhjælpeabonnement, der typisk koster 500-600 kr. årligt pr. bil. Med 2 biler i husstanden vil medarbejderen derfor kunne spare 1000-1200 kr. årligt.

 

Kontakt Skorstensgaard Erhvervscenter