Bil på lift hos Skorstensgaard

Eurogarant-værksteder og fem års skadegaranti

Skorstensgaard-kæden råder over en række afdelinger, som har opnået den eftertragtede Eurogarant®-certificering. Lige nu gælder det værkstederne i Kolding, Fredericia, Vejle, Esbjerg, Randers, Odense SV, Viborg og Viby – men der er flere på vej, som snart kan smykke sig med det fine Eurogarant-flag på matriklen.

Vores værksteder i Kolding, Fredericia, Esbjerg, Randers, Odense SV, Viby, Viborg og Vejle er certificeret som Eurogarant-skadecentre – og det betyder, at disse værksteder lever op til helt særlige, europæiske kvalitetskrav. Derudover har vores værksteder i henholdsvis Kolding og Viborg en Eurogarant-stjerne hver for excellence.

Certificeringen er et kvalitetsstempel, der gives af Eurogarant efter fælles europæiske kvalitetsstandarder for karrosseriopretning. 

Få tilbud på erhvervsaftale

At blive certificeret kræver, at værkstedet kontinuerligt arbejder målrettet med kvalitet og sikkerhed.

Kontinuerlige kontroller sikrer kvaliteten

Med et kvalitetsstempel fra Eurogarant fortæller vi vores kunder, at de respektive værksteder i Kolding, Fredericia, Esbjerg, Randers, Odense SV, Viby, Viborg og Vejle har bestået strenge kvalitetskrav.

Samtidig er det et bevis for, at vores reparationer lever op til høje sikkerhedsstandarder, som skal være opfyldt for at få certificeringen.

Sikkerheden i top hos Eurogarant

Baggrunden for at oprette Eurogarant som udbyder af kvalitetscertificering er, at man tidligere har fundet alvorlige fejl ved opretning af karrosseriskader.

I 2010 blev en række biler, der havde modtaget karrosserireparationer i Europa, testet. Her viste det sig, at det kunne få fatale konsekvenser, hvis ikke bilen blev repareret korrekt. Den største konsekvens var, at bilisternes sikkerhed blev markant forringet.

Dette dannede grundlag for certificeringen Eurogarant®, som skal øge bilisternes sikkerhed og tryghed, når de færdes i trafikken. Certificeringen sikrer nemlig, at alle reparationer udføres som beskrevet af fabrikkerne.

Ganske unikt: Fem års garanti på skadereparationer

Vi har nogle af Danmarks længste garantier på skadereparationer. Der er skadecentre i alle vores afdelinger. Når en skade udbedres på en bil, er vi så sikre på kvaliteten, at vi giver 5 års garanti på reparationen – læs meget mere om det her.

Vi følger faktisk kravene fra det europæiske kvalitetssystem for skader i alle vores afdelinger.

Som sagt er vores værksteder i Kolding, Fredericia, Esbjerg, Randers, Odense SV, Viby, Viborg og Vejle allerede certificeret som Eurogarant-skadecentre med stjernemarkering. Det betyder, at de som de få værksteder i Danmark – blandt blot 14 andre Eurogarant-værksteder i landet – kan betegne sig som upåklageligt gode til skadereparationer.