Bil på lift hos Skorstensgaard

Eurogarant-værksteder og fem års skadegaranti

Skorstensgaard-kæden råder over en række afdelinger, som har opnået den eftertragtede EuroGarant-certificering. Lige nu gælder det værkstederne i Kolding, Fredericia, Esbjerg og Vejle - men der er flere på vej, som snart kan smykke sig med det fine EuroGarant-flag på matriklen.

Vores værksteder i Kolding, Fredericia, Esbjerg, Randers, Viby, Odense SV og Vejle er certificeret som Eurogarant-skadecenter - og det betyder, at de værksteder lever op til helt særlige europæiske kvalitetskrav.

Certificeringen er et kvalitetsstempel, der gives af Eurogarant efter fælles europæiske kvalitetsstandarder for karrosseriopretning. 

Få tilbud på erhvervsaftale

At blive certificeret kræver, at værkstedet kontinuerligt arbejder målrettet med kvalitet og sikkerhed.

Kontinuerlige kontroller sikrer kvaliteten

Med et kvalitetsstempel fra Eurogarant fortæller vi vores kunder, at de respektive værksteder i Kolding, Fredericia, Esbjerg og Vejle har bestået strenge kvalitetskrav.

Samtidig er et bevis for, at vores reparationer lever op til høje sikkerheds-standarder, som skal være opfyldt for at få certificeringen.

Sikkerheden i top hos Eurogarant

Baggrunden for at oprette Eurogarant som udbyder af kvalitetscertificering er, at man tidligere har fundet alvorlige fejl ved opretning af karrosseriskader.

I 2010 blev en række biler med en karrosserireparation i Europa testet. Her viste det sig, at det kunne få fatale konsekvenser, hvis ikke bilen blev repareret korrekt. Den største konsekvens var, at bilisternes sikkerhed blev markant forringet.

Dette dannede grundlag for certificeringen Eurogarant, som skal øge bilisternes sikkerhed og tryghed, når de færdes i trafikken. Certificeringen sikrer nemlig, at alle reparationer udføres som beskrevet af fabrikkerne.

Ganske unikt: Fem års garanti på skade-reparationer

Vi har nogle af Danmarks længste garantier på skadereparationer. Der er skadecentre i alle vores afdelinger. Når en skade udbedres på en bil, er vi så sikre på kvaliteten, at vi giver 5 års garanti på reparationen. Læs meget mere om det her.

Vi følger faktisk kravene fra det europæiske kvalitetssystem for skader i alle vores afdelinger.

Som sagt er Kolding, Fredericia, Esbjerg og Vejle allerede certificeret som Eurogarant-skadecenter med stjernemarkering. Det betyder, at de som de eneste, blandt blot 25 andre Eurogarant værksteder i Danmark, kan betegne sig som “Excellente” til skade-reparationer.