Hvor meget billigere er vi egentlig end mærkeværkstederne?

Nogle gange er vi 10% billigere, andre gange over 40% billigere. Det kan variere fra reparation til reparation. Det fortæller en undersøgelse på baggrund af 504 indhentede tilbud. Hvis vi ikke er minimum 20% billigere, anbefaler vi, at du benytter vores 20% Prispres-garanti. Det sikrer at du er garanteret en minimumsbesparelse på 20% i forhold til et mærkeværksted. Læs mere om det her.

Et uvildigt telemarketing firma har indhentet 504 sammenlignelige tilbud fra 160 repræsentative mærkeværksteder i Danmark, og et af Danmarks største revisionsselskaber BDO har gennemgået undersøgelsen og vurderet at der ikke er væsentlige fejl eller mangler. Læs hele rapporten fra BDO her.

Uddrag fra BDO rapporten

"Vi undersøgte 229 sager dækkende over 504 indhentede tilbud fra mærkeværksteder og fandt at værkstedsydelserne er identiske, for så vidt angår koncernens egne fakturaer/tilbud og de indhentede priser der sammenlignes med i priskontrollen udover i de nedennævnte tilfælde"

"Vi fandt at den gennemsnitlige prisforskel udgør 2.679 kr. svarende til 36,1%"

 

graf

36% billigere end mærkeværkstederne på en komplet værkstedsydelse

Der er selvfølgelig tale om en undersøgelse af sammenlignelige værkstedsydelser, hvor Skorstensgaard benytter alternative reservedele af original kvalitet fra Danmarks største reservedels leverandør FTZ.

Endvidere spørger vi vores kunder om de tilfredse med prisen - og på baggrund af over 32.000 besvarelser over de sidste 5 år, opnår vi en score på 8.4 ud af 10.

I 25% af tilfældene er besparelsen over 40% i forhold til mærkeværkstederne

I mere end 126 konkrete pris sammenligninger er Skorstensgaard over 40% billigere end danske mærkeværksteder.

Det er især reparationer som serviceeftersyn, bremser, styretøj, tandrems udskiftninger mv. hvor besparelsen er høj.

graf
graf

41% billigere på timeprisen i forhold til mærkeværkstederne

Vi har indhentet 78 timepriser fra forskellige mærkeværksteder i Danmark og den gennemsnitlige besparelse hos Skorstensgaard er på 41%.

Den højeste timepris på et mærkeværksted var på hele 1.650 kroner i timen, det er mere end 1000 kroner mere end hos Skorstensgaard

 

30% billigere på reservedele end mærkeværkstederne

 

Undersøgelsen er baseret på ca. 250 reservedels numre til forskellige bilmærker. Det er reservedele som blandt andet servicedele, bremser, tandrem, vandpumpe, køle/bremse væske, fjedre, hjullejer, A/C dele, viskerblade osv.
graf