Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Esbjerg

Jeg hedder Thomas Urth og er afdelingschef i Esbjerg. Jeg byder dig velkommen på vores værksted på Stenhuggervej 11 i Esbjerg. Hos Skorstensgaard får du reparation af og service til din bil til tyske værkstedspriser. Det betyder helt konkret, at vi prismatcher et tilbud fra et hvilket som helst autoværksted i Tyskland m. originale dele. Faktisk har vi hos Skorstensgaard en klar ambition om at være et billigere alternativ til de lokale mærkeværksteder - uden at der gås på kompromis med kvalitet eller serviceniveau.

”Du får den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard i Esbjerg!”

Er det tid til serviceeftersyn af din bil, eller skal den repareres, så kan du altid få et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra mig, ligesom du enten her på siden eller via telefon eller mail kan bestille tid på vores værksted. Vi tager imod alle biler uanset mærke og årgang. Og med et vores Service efter Bogen får du et gyldigt stempel i servicebogen, gratis vejhjælp, lånebil og 100% fabriksgaranti.

Har du spørgsmål til din bil, står jeg gerne til rådighed med rådgivning og jeg hjælper dig også gerne med at booke tid.

Thomas Urht, afdelingschef, Skorstensgaard Esbjerg

 

Læs mere om Esbjerg

Skorstensgaard Esbjerg

Stenhuggervej 11 6710 Esbjerg +45 7216 1762 esbjerg@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man-tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard autoværksted i Esbjerg - Tyske værkstedspriser i Esbjerg
Skorstensgaard værksted i Esbjerg - gode parkeringsmuligheder
Indgang for kunder til vores indskrivning og værksted - Skorstensgaard Esbjerg
Indskrivning af biler hos Skorstensgaard i Esbjerg foregår her - Mikkel Larsen og Søren A. Madsen byder velkommen

Lokale Esbjerg mekanikere med mange års erfaring

Thomas og hans hold af mekanikere, teknikere og værkførere har stort kendskab om Esbjerg og lokalkendskabet ser vi i Skorstensgaard som en styrke i det daglige arbejde.

Hos Skorstensgaard er det vigtigt at du er tryg, når du overlader din bil til vores mekanikere. Derfor er det også folk med stor erfaring, du finder på værkstedet i Esbjerg. Erfaring er essentielt, når man som os tager alle biler ind uanset årgang og mærke.

Vores folk uddannes løbende, så de altid har nyeste viden vedrørende de forskellige bilmærker og -typer. Det sker for at sikre at Skorstensgaard altid udfører kompetent reparation og service på din bil, og med den teknologiske udvikling i biler er det en nødvendighed, som vi gerne tager på os.

Om Skorstensgaard i Esbjerg

På vores autoværksted i Esbjerg udfører vi alle former for reparationer og serviceeftersyn på alle bilmærker. Hos os får du selvfølgelig god kvalitet og udsøgt service.

Vi bruger naturligvis kun fabriksgodkendt måleudstyr og reservedele på vores værksted. Derfor får du et fuldt gyldigt stempel i din servicebog, når du får udført serviceeftersyn hos Skorstensgaard. 

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Skorstensgaards koncept er ganske enkelt. Du skal have den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos os.

Det betyder at vi leverer god service og kvalitetsarbejde. Dette bekræfter vores kundetilfredshedsundersøgelser os i.

Samtidig skal prisen være knivskarp. Vi kalder det Tyske Værkstedspriser og det betyder, at vi prismatcher et tilbud fra et autoværksted i Tyskland med originale dele. Det er en stor besparelse for en fantastisk værkstedsoplevelse på højt niveau.

Prøv selv! Du kan bestille tid eller få et gratis tilbud lige her på siden.

Masser af fordele til vores kunder

Når du er kunde hos Skorstensgaard i Esbjerg får du naturligvis gavn af vores kundefordele.

Mens din bil er til reparation, kan du vente i vores hyggelige venterum med en kop kaffe, te eller kakao.

Hvis du skal videre på farten, kan du få stillet en lånebil til rådighed eller sågar låne vores kundecykel.

Af andre fordele kan nævnes vores pensionistrabat, expresservice og gratis vejhjælp i Danmark.

Hvis du vil høre mere om vores kundefordele, er du altid velkommen til at kontakte os.

Autoværksted i Esbjerg Vest - tæt på offentlig transport

Skorstensgaards autoværksted i Esbjerg ligger på Stenhuggervej 11, som er en sidegade til Tarphagevej. Det er let at komme videre med offentlig transport, da vi har bybus nr. 6 og nummer 14 næsten ved døren 1 gang i timen. På den måde kommer du hurtigt ind til centrum igen. Find busplanen her 

Skulle du ankomme udenfor vores normale åbningstid, kan du aflevere nøglen i vores nøgleboks.

Nyt autoværksted i Esbjerg - med mange års erfaring

Selvom vores afdeling i Esbjerg er et af de nyere i rækken, har vi alligevel mange års erfaring. Alle vores ansatte er erfarne og kvalitetsbevidste, så uanset hvilken bil du har, så har vi kvalifikationerne til at hjælpe dig. 

Du kan derfor trygt lade os reparere og servicere din bil i vores afdeling i Esbjerg. Få gavn af de gode priser og lad vores dygtige medarbejdere tage sig af din bil.