Eurogarant certificeret skadecenter i Fredericia

Eurogarant i Fredericia

Eurogarant certificeringen af Skorstensgaards skadecenter i Fredericia er med til at sikre at skaden på din bil udbedres i henhold til forskrifterne fra bilfabrikken.

Certificeret med excellence

Der er kun få værksteder i Danmark, som er godkendt til certificering fra Eurogarant, og vi er derfor utrolig glade for at få Eurogarants anerkendelse for vores høje kvalitet. Ikke nok med det, så er vores værksted certificeret med "excellence". Primo 2021 havde bare 10 værksteder i Danmark "excellence" status.

Det betyder, at der - på trods af svære opgaver og høje krav til kvaliteten - ikke er fundet fejl under certificeringsprocessen i Fredericia. Det er en kæmpe anerkendelse af vores dygtige medarbejdere på skadeværkstedet i Fredericia.

Løbende fornyelse og kontrol af certificeringen

Eurogarant certificeringen er ikke en certificering, som et autoværksted kan beholde i flere år, uden at leve op til kravene. Certificeringen skal fornyes hvert år, og der foretages jævnligt stikprøvekontroller af certificeringen og kvaliteten. Forbrugerorganisationen FDM kvalitetskontrollerer vores værksted flere gange årligt for at sikre, at vi som værksted fortsat lever op til Eurogarants krav til kvalitet.

Eurogarant for kundernes sikkerhed

Eurogarant i Fredericia

Eurogarant er en certificering, der tager udgangspunkt i kundernes sikkerhed og tryghed, når de kører i deres bil efter udbedring af en skade.

Certificeringen er opstået på baggrund af en række crashtest, udført på en lang række dårligt reparerede biler i Tyskland og England. Disse tests viste en skræmmende forringelse af sikkerheden i bilen ved en påkørsel efter reparation og resultaterne dannede grundlag for en fælles europæisk standard inden for udbedring af karrosseri og lakskader.

Eurogarant certificeringen kræver, at værkstedet lever op til en lang række krav om både kvalitet, sikkerhed, udstyr, værktøj og garanti. Certificeringen er kundens sikkerhed for, at værkstedet reparerer alle bilskader i henhold til fabrikkens anvisninger.

Veluddannede medarbejdere sikrer kvalitet

Hos Skorstensgaard gør vi meget ud af, at vores pladesmede løbende opdateres på ny viden og teknik. Det gør vi, fordi vi ved, at veluddannede medarbejdere giver kvalitet i arbejdet.

Kvaliteten er også grunden til, at certificeringen som Eurogarant værksted, kræver, at medarbejderne løbende skal deltage i efteruddannelse, som både er fagligt givende og kompetencegivende. Der er nemlig en konstant udvikling i bilernes teknologi, som betyder meget for skadesudbedringen.

Når medarbejderne er på uddannelse, får de også udvidet deres netværk med andre dygtige mekanikere, som de kan dele erfaringer med og dermed lære af hinanden. Det ser vi hos Skorstensgaard som en stor fordel.

Pålideligt, grundigt og sikkert - sådan gør vi hos Skorstensgaard.