Frit værksted til din Audi i Herning

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Viborgvej 103 i Herning og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Awards priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Audi på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Audi skal på værksted. Dermed kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Audi værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Herning ? og så er det dig som Audi ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Audi

Mekaniker laver service på Audi bil

Skorstensgaard Herning er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Audi eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Herning. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Audi fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Herning, så foregår det nøjagtig efter Audi fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Audis servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Audi værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Audi.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Audi bil på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Audi, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger Audi fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal serviceres (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Audi er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Audi er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Herning har et bredt kendskab til flere bilmærker, inklusive Audi modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Audi.

Vi holder vores mekanikere up-to-date ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Audi nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Værkfører giver nøgler til kunde på værksted

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Audi er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på Audi bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Audi

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Herning giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Audi uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Herning

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Herning, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Viborgvej 103, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Auto Award priser for Årets Værksted