Frit værksted til din Citroen i Herning

Lyser serviceindikatoren i din Citroen?

Så prøv Skorstensgaard på Viborgvej 103 i Herning og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Awards priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Citroen fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, som er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal på værksted. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger et værksted.

Få gerne flere tilbud fra Citroen værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Herning ? og så er det dig som Citroen ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Citroen

Mekaniker tjekker fejlkoder på bil

Skorstensgaard Herning er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Citroen eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Herning. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Citroen fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos Skorstensgaard i Herning, så sker det nøjagtig efter Citroen fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Citroens servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Citroen værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Citroen.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker tjekker bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Citroen, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Citroen fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal serviceres (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Citroen er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Citroen.

Kendskabet til Citroen er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Herning har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Citroen modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Citroen.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Citroen nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter olie på bil

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der sker på din Citroen er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker laver service på Citroen bil på værksted
100 procent fabriksgaranti

Bibehold fabriksgaranti på din Citroen

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Herning giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Citroen uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Herning

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Herning, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Viborgvej 103, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Auto Award priser for Årets Værksted