Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Ford i Herning

Ejer du en Ford og bor du i Herning eller omegn?

Så kan du få serviceeftersyn og reparation på din bil til tyske værkstedspriser.

Hvor?

Skorstensgaard har åbnet afdeling på Viborgvej 103 i Herning, og vores priser er op til 40% under de priser, du kender fra det aut. Ford værksted.

Gode værkstedsoplevelser

Skorstensgaard er ikke bundet op på et specifikt bilmærke - men er en kæde af frie værksteder, som gennem kontinuerlig uddannelse og qua professionelt tester-udstyr har opnået stor viden og erfaring med alle bilmærker. Årligt servicerer vi op mod 100.000 biler på vores værksteder.

Skorstensgaards klare ambition er at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som ofte er vænnet til et højere prisleje hos mærkeværkstederne.

Vi er op til 40% billigere - og du er endvidere sikret en udsøgt god service. Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Ford skal serviceres eller har brug for en reparation. Så kan du se, hvor meget du kan spare på værkstedsregningen.

Få gratis tilbud til din Ford

Teknologi er integreret del af Ford

Ford biler i dag er ligesom mange andre biler fuld af elektronik, og derfor skal værkstedspersonalet i dag være i stand til at håndtere elektronikken på lige fod med udskiftning af koblingen.

Det kræver indsigt, og derfor er kurser og uddannelse også en fast del af det at være automekaniker, indskriver eller tekniker hos Skorstensgaard.

Vi gør alt for, at vores ansatte er fuldt opdaterede på nyeste viden om Ford.

Det vil også sige, at vi er i stand til at servicere alle Ford biler uanset årgang.

Få tilbud på service

Serviceeftersyn som Ford fabrikken ønsker det

For at din Ford kan blive ved med at give dig dejlige køreoplevelser, er det vigtigt at foretage service og nogle gange endda reparationer.

Derfor er vores bedste råd også at lade din Ford følge bilens servicebog.

Servicebogen nævner, hvor ofte bilen skal have service for at holde bilen i bedst tænkelige stand så mange år som muligt.

Med et Service efter servicebogen ved os følger vi samme tjekskemaer som på mærkeværkstedet, og skal der skiftes dele på din Ford, så skal du vide, at vi primært benytter godkendte ikke-originale reservedele. Det kan du læse meget mere om her.

Dette sikrer kvaliteten i vores arbejde og det giver dig tryghed.

Få gratis servicetilbud her

Har du tjekket værkstedspriserne?

Vi lever i en tid, hvor det er nemt at rekvirere tilbud på det arbejde man ønsker udført.

Det er vi fuldt ud klar over hos Skorstensgaard, og vi står stædigt fast på at være op til 40% billigere end de lokale autoriserede værksteder.

Men hvad sker der hvis du har fået et skarpt tilbud på service på din Ford?

Jo, har du et skriftligt udspecificeret tilbud fra mærkeværkstedet indeholdende brug af originale reservedele, så tag det med til os.

Vi foretager arbejdet og giver dig en pris, der er 20% under den, der står i tilbuddet fra Ford.

Bestil tilbud på service

Men hvad er de tyske værkstedspriser så?

Hele vores koncept udspringer af prisniveauet hos vores naboer i Tyskland, og vi tager stikprøver, som viser at vores priser generelt matcher de tyske.

Men har du et skriftligt udspecificeret tilbud fra det tyske mærkeværksted, så tag det med til os.

Vi matcher prisen uden tøven og du slipper for at tage køreturen ned over grænsen.

Ellers kan vi jo ikke kalde det tyske værkstedspriser!

Læs mere om, hvordan vi matcher tyske værkstedspriser.

Få et uforpligtende tilbud

Du ved hvad det koster

Kunder hos Skorstensgaard i Herning ved altid, hvad de skal betale, når de afhenter bilen igen.

Det skyldes at du – ved indskrivning af din Ford hos os – aftaler, hvad der skal repareres, og hvad prisen for dette stykke arbejde er sammen med vores værkfører.

Du får det på skrift, og det er din garanti for at værkstedsfakturaen ikke løber løbsk, mens bilen er på liften.

En gang imellem hænder det, at vores automekaniker finder mere arbejde, idet bilen er på værksted.

I disse sjældne tilfælde bliver du kontaktet af værkstedet angående arbejdet, hvor vi selvfølgelig har en pris klar til dig, og denne del af arbejdet vil ikke blive påbegyndt uden godkendelse.

Når du henter din Ford på værkstedet i Herning, så gennemgår værkføreren fakturaen og arbejdet med dig, og du har rig mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Gratis vejhjælp & lånebil

Ved Service efter bogen på din bil, så følger der nogle fantastiske kundefordele med.

Fx får du gratis vejhjælp til bilen. 

Vi kalder det Skorstensgaard Mobilitetsservice, og det dækker dag og nat i hele landet, hvis din Ford kommer ud for ting som motorstop, trafikskade eller får påfyldt forkert brændstof.

Kan vi ikke ordne din bil på stedet, bugserer vi den til nærmeste Skorstensgaard værksted, hvor du senest kl. 17 samme dag vil få en gratis lånebil stillet til rådighed.

Tilbud på Ford service? Klik her

Bevar fabriksgarantien på din Ford

Er der stadig fabriksgaranti på din bil, så garanterer vi at den bibeholdes, hvis du får Service efter bogen hos os.

Det kan vi gøre, fordi serviceeftersynet dermed sker efter Fords egne anvisninger, og vi dokumenterer selvfølgelig vores arbejde fuldt ud.

Ender du i en situation, hvor du skal køre en fabriksgarantisag ved bilimportøren, kan vi dermed hjælpe dig med den behørige dokumentation for udført arbejde.

Afviser bilimportøren din sag, kan du komme til os med din Ford, for så foretager vi reparationen uden beregning for dig.

Det er derfor, det hedder 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Alle Skorstensgaards kunder har mulighed for at gøre brug af kundefordelsprogrammet, og du finder links til vores øvrige fordele her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Herning

Skal din Ford på værksted? 

Trænger den til service eller reparation?

Bestil tid på værkstedet på Viborgvej 103 i Herning lige her på siden eller få et gratis og uforpligtende tilbud på den opgave du ønsker udført.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive en mail til værkstedet, ligesom du også er velkommen til at kigge ind og hilse på os.

Alle de henvendelser Skorstensgaard i Herning modtager, besvares inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til din Ford