Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Opel i Herning

Ejer du en nyere Opel, så har du også en bil som er ganske pålidelig og proppet med teknologi.

Alle teknologi- og sliddelene skal vedligeholdes og for elektronikken, så er det naturligvis vigtigt at holde det opdateret.

Dermed har du en bil, der fungerer optimalt.

Hos Skorstensgaard i Herning har vi erfarne mekanikere, som foretager service og reparationer af alle Opel biler.

Op til 40% billigere på værkstedsbesøg

Skorstensgaard er en kæde af frie værksteder fordelt rundt i hele landet, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi stræber efter at skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vant til højere priser hos mærkeværkstederne. Det er vores målsætning og mærkesag - og i mange tilfælde er vi op mod 40% billigere i forhold til mærkeværkstederne. Samtidig får du på vores værksteder særdeles god service.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Opel skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få uforpligtende servicetilbud

Mekanikernes viden er altid up-to-date

Vores mekanikere uddannes løbende, så de altid har seneste information vedrørende Opel og det tekniske materiel der skal til for at kunne udføre et godt serviceeftersyn af din bil.

Også vores værkførere uddannes, så de kan give dig korrekt, professionel rådgivning, når du kontakter dem med en forespørgsel angående din bil.

Spar penge med tyske værkstedspriser

Vi er funderet på tyske værkstedspriser uden, at du skal køre ned over grænsen med din bil, og det er på grund af denne tilgang, at du oplever store besparelser på værkstedsregningen. Det kan du læse meget mere om her.

Få tilbud på service

Udover besparelsen får du også mulighed for at bruge de mange kundefordele, når du benytter Skorstensgaard i Herning.

Overholder du din Opels serviceplan hos os, så kvitterer vi med gratis vejhjælp i hele landet.

Se mere under punktet mobilitetsservice her på siden.

Er du fyldt 65 år, har du mulighed for at opnå vores pensionistrabat på 15%, og med et Skorstensgaard servicekort kan du få kredit på din regning lydende på løbende måned + 30 dage.

Men det er slet ikke nok:

Hos Skorstensgaard garanteres du, at du bibeholder din bils fabriksgaranti i garantiperioden, når du er kunde hos vores værksted i Herning.

Få 100% gratis tilbud her

Du bibeholder din fabriksgaranti

Denne garanti får du, da vi arbejder ud fra samme tjekskemaer og anvisninger som det lokale mærkeværksted, og disse informationer har vi fra Opel fabrikken selv.

Garanti giver sikkerhed, og derfor skal du også vide, at får du afvist en garantisag på grund af arbejde vi har lavet, så kan du komme til os og så laver vi din bil U/B.

Du ved hvad det koster

Her på siden kan du let og hurtigt booke tid til service eller reparation af din bil.

Alle tilbud fra Skorstensgaard leveres skriftligt, inkl. pris.

Og skulle der dukke noget op i forbindelse med et eftersyn, som gør at der skal udskiftes en del, og der derfor er mere arbejde end først antaget, så kontakter vi dig for godkendelse, før vi udskifter delen.

Alle forespørgsler til os har en behandlingstid på maksimalt 48 timer på hverdage, og vil du tale med værkstedet i Herning, så er du altid velkommen til at ringe eller sende en e-mail.

Bestil tid på værkstedet