Frit værksted til din Seat i Herning

Lyser serviceindikatoren i din Seat?

Så prøv Skorstensgaard på Viborgvej 103 i Herning og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Awards priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Seat fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger et værksted.

Få f.eks flere tilbud fra Seat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Herning ? og så er det dig som Seat ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Seat

Skorstensgaard Herning er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Seat eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Herning. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Seat, er det vigtigt, at der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Seat fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal til service (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Seat er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Herning har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, heriblandt Seat modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Seat.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan servicere din Seat præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter hjul på bil
Kunde låner lånebil hos Skorstensgaard

Service efter Seat fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen ved os i Herning, så sker det nøjagtig efter Seat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Seats servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Seat værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Seat.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Seat er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Bil med nedbrud
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Seat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Herning giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Seat uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Herning

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Herning, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Viborgvej 103, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Auto Awards priser for Årets Værksted