Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Skoda i Herning

Bor du i Herning eller omegn så prøv Skorstensgaard på Viborgvej 103 i Herning, når det er tid til service eller reparation på din bil.

Hvorfor det?

Fordi vores arbejde udføres både korrekt og effektivt, mens vi prismæssigt er op til 40% billigere end de priser, du kender fra mærkeværkstedet i Herning.

Læg dertil god kundeservice, så du sammenlagt får en god værkstedsoplevelse til lav pris, når du benytter Skorstensgaard i Herning.

Det billige alternativ til mærkeværkstedet

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af frie autoværksteder, som ikke er gift med et bestemt bilmærke. Ved hjælp af vores professionelle tester-udstyr samt løbende uddannelse, har vi opnået solid erfaring og knowhow med samtlige bilmærker, da vi årligt reparerer og servicerer op mod 100.000 biler.

Vi vil skabe lavere værkstedsregninger til bilejerne, som desværre er vænnet til et højere prisniveau hos mærkeværkstederne. Det er vores ambition og mærkesag - og ofte er vi op mod 40 procent billigere sammenlignet med mærkeværkstederne.

Samtidig får du på vores autoværksteder god service. Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, hvis din Skoda skal serviceres, og se, hvor meget du kan hente på regningen.

Få tilbud på service

Serviceeftersyn som Skoda vil have det

Skorstensgaard kan udføre eftersynet efter forskrifterne, da vi benytter de samme servicetjekskemaer, som de gør på mærkeværkstedet.

Ydermere uddanner vi vores mekanikere løbende, så de altid er up-to-date på den sidste nye Skoda-viden.

Ud fra dette rådgives, repareres og serviceres der så Skoda biler, og din bil kan sagtens blive den næste.

Få 100% gratis tilbud her

Fantastiske fordele for Skorstensgaards kunder

Som kunde hos Skorstensgaard i Herning, kan du gøre brug af vores mangeartede kundefordelsprogram.

Når du får Service efter servicebogen på din bil, sikrer du bibeholdelse af fabriksgarantien og gratis vejhjælp i hele Danmark frem til næste gang din bil skal til serviceeftersyn.

Denne kundefordel hedder Mobilitetsservice, den har åbent 24 timer i døgnet og den dækker ved følgende:

  • Påfyldning af forkert brændstof
  • Kørt tør for brændstof
  • Motorstop
  • Trafikskade
  • Punktering
  • Indbrud/tyveri i bilen

Samtidig finder du flere gode rabatordninger, et servicekort hvormed du kan udskyde betaling af din bilregning i løbende måned + 30 dage og mulighed for at få en gratis lånebil stillet til rådighed mens din Skoda er på værksted.

Få uforpligtende servicetilbud her

Fuld dokumentation + godkendt stempel i servicebogen

Alt arbejde vi foretager på din bil, bliver selvfølgelig dokumenteret, så du kan fremvise dokumentation fx i forbindelse med en fabriksgarantisag.

Vi dokumenterer alt fra tilbudsafgivning til faktura, og det bliver gennemgået af dig og vores kompetente indskriver ved aflevering og afhentning af bilen.

Du får alle tilbud på skrift, og er dermed ikke det mindste i tvivl om prisen og arbejdets omfang.

Finder vi mere arbejde på din bil mens den er på liften, så bliver du kontaktet af os med en pris og arbejdet igangsættes ikke før du giver din accept.

Og du får naturligvis et 100% godkendt stempel i bilens servicebog, uanset om det er den klassiske papirversion, du har liggende i bilen, eller det er den elektroniske servicebog du benytter.

Få tilbud på serviceeftersyn her

Kontakt Skorstensgaard i Herning

Så er det ved at være tid til service på din trofaste Skoda eller trænger den til en reparation, er Skorstensgaard på Viborgvej 103 en overvejelse værd.

Hvis du altså har lyst til at få priser der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.

Du kan bestille tid på værkstedet i Herning lige her på siden. Det tager kun et par minutter.

Du er også velkommen til at bede om et aldeles gratis og uforpligtende tilbud fra os, ligesom du kan kontakte værkstedet via telefon og email, hvis du søger et kvalificeret råd angående din Skoda.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Book værkstedstid til Skoda