Frit værksted til din VW i Herning

Lyser serviceindikatoren i din VW?

Så kontakt Skorstensgaard på Viborgvej 103 i Herning og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Awards priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra VW værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Herning ? og dermed er det dig som VW ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din VW

Skorstensgaard Herning er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med VW eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Herning. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker laver service på VW bil
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din VW, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger VW fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte bilen skal serviceres (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din VW er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din VW.

Kendskabet til VW er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Herning har et bredt kendskab til mange bilmærker, inklusive VW modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også VW.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din VW præcist, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker
Skorstensgaard stempel

Service efter VW fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Herning, så udføres det nøjagtig efter VW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din VWs servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit VW værksteds og kan dermed være med til at sikre god gensalgsværdi af din VW.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din VW er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du modtager tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker VW bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din VW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Herning giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din VW uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Herning

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Herning, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Viborgvej 103, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Auto Awards priser for Årets Værksted