Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Audi i Hobro

Kører du i en Audi? Den skal – ligesom alle andre biler – til service af og til. På vores værksted i Hobro har vi dygtige mekanikere med opdateret Audi-viden og ikke mindst det rette tekniske udstyr til at fejlfinde på din bil i fald det er nødvendigt.

Matcher tyske værkstedspriser 

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, der ikke er bundet op på et specifikt bilmærke. Gennem uddannelse og ved hjælp af vores tester-udstyr, har vi opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi udfører service og reparation på op mod 100.000 biler på årsbasis.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske er vant til fra et mærkeværksted. I mange tilfælde er vi op mod 40 procent billigere samtidig med, at du får kvalitet og god service på vores værksteder.

Vi ved, at 9 ud af 10 kunder er så tilfredse med deres værkstedsoplevelse, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Audi skal på værksted og se, hvad du kan spare.

Effektivisering er med til at give den lave pris

Alle Skorstensgaards afdelinger – inklusive Hobro – arbejder ud fra Audi-fabrikkens egne tjekskemaer og følger nøjagtig de samme procedurer i vores service og reparation af Audi’er som mærkeværkstederne.

Vi måler hele tiden vores indsats op imod de lokale autoriserede værksteder. På den måde er det vores mål, at vi leverer en høj standard og en god værkstedsoplevelse når din bil er på liften hos os.

Gennemsigtighed er en hjørnesten

Gennemsigtighed er en meget vigtig parameter i vores arbejde.

Derfor sørger vi altid for, at du, som kunde, ved, hvad du betaler for og hvilket arbejde, der er aftalt, skal udføres.

Vi dokumenterer alt og gemmer både afgivne tilbud, indgåede aftaler og fakturaer i en journal, som følger din bil.

Skulle du så få brug for at bevise, hvornår eksempelvis kileremmen er blevet udskiftet, så kan vi frembringe den dokumentation, du har behov for.

Og selvfølgelig på skrift!

Vi sørger som nævnt altid for at vores mekanikere og teknikere er opdateret på Audi-viden. Det er en af flere faktorer, som gør at vi kan tilbyde vores kunder bibeholdelse af fabriksgarantien.

Derudover kræves at din Audi overholder sin serviceplan hos Skorstensgaard og at service udføres efter fabrikkens forskrifter.

Er der dele, som skal udskiftes, så følger vi naturligvis Audis anvisninger og benytter primært godkendte ikke-originale reservedele. Vi giver 3 års garanti på udskiftede dele. Det kan du læse meget mere om her.

Men overholder du ovenstående, så garanterer vi, at du bevarer din fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Få 100% gratis tilbud

Vores værkfører i Hobro er klar til at besvare dit opkald eller din e-mail inden for vores åbningstider, men du kan sagtens bestille tid til eftersyn selv her på siden. Vi har gjort det meget nemt.

Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage og de tilbud vi giver, er selvfølgelig både gratis og uforpligtende for dig.

Book tid til service