OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Frit værksted til din Audi i Hobro

Kører du i en Audi? Den skal – ligesom alle andre biler – til service af og til. På vores værksted i Hobro har vi dygtige mekanikere med opdateret Audi-viden og ikke mindst det rette tekniske udstyr til at fejlfinde på din bil i fald det er nødvendigt.


Tyske værkstedspriser 

Hos Skorstensgaard tilbyder vi tyske værkstedspriser til alle vores kunder. Det betyder helt praktisk, at vi har priser på service eller reparation af din Audi, der er op til 40% billigere end mærkeværkstedet.


Men selvom vores priser er markant lavere end dem du finder ved det autoriserede Audi værksted, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.


Få tilbud på service af din Audi

Effektivisering er med til at give den lave pris

Alle Skorstensgaards afdelinger – inklusive Hobro – arbejder ud fra Audi-fabrikkens egne tjekskemaer og følger nøjagtig de samme procedurer i vores service og reparation af Audi’er som mærkeværkstederne.


Vi måler hele tiden vores indsats op imod de lokale autoriserede værksteder. På den måde er det vores mål, at vi leverer minimum samme høje standard, når det kommer til både rådgivning, pris og kvalitet, som den du kender fra mærkeværkstedet.


Gennemsigtighed er en hjørnesten

Gennemsigtighed er en meget vigtig parameter i vores arbejde.


Derfor sørger vi altid for, at du, som kunde, ved, hvad du betaler for og hvilket arbejde, der er aftalt, skal udføres.


Vi dokumenterer alt og gemmer både afgivne tilbud, indgåede aftaler og fakturaer i en journal, som følger din bil.


Skulle du så få brug for at bevise, hvornår eksempelvis kileremmen er blevet udskiftet, så kan vi frembringe den dokumentation, du har behov for.


Og selvfølgelig på skrift!


Vi sørger som nævnt altid for at vores mekanikere og teknikere er opdateret på Audi-viden. Det er en af flere faktorer, som gør at vi kan tilbyde vores kunder bibeholdelse af fabriksgarantien.


Derudover kræves at din Audi overholder sin serviceplan hos Skorstensgaard og at service udføres efter fabrikkens forskrifter.


Er der dele, som skal udskiftes, så følger vi naturligvis Audis anvisninger og benytter reservedele, som enten er originale eller som minimum godkendte af leverandøren. Oftest benytter vi reservedele fra Bosch og vi giver 3 års garanti på udskiftede dele.


Men overholder du ovenstående, så garanterer vi, at du bevarer din fabriksgaranti – ellers betaler vi!


Få 100% gratis tilbud

Vores værkfører i Hobro er klar til at besvare dit opkald eller din e-mail inden for vores åbningstider, men du kan sagtens bestille tid til eftersyn selv her på siden. Vi har gjort det meget nemt.


Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage og de tilbud vi giver, er selvfølgelig både gratis og uforpligtende for dig.


Book tid til service


Glemt adgangskode?