Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit værksted til din Citroen i Hobro

Skal din Citroën på værksted, så prøv Skorstensgaard i Hobro. Her er vores kompetente og hurtigt-arbejdende mekanikere klar til at hjælpe og udføre service og reparation – eller endda udbedring af en forsikringsskade – på din Citroën til din fulde tilfredsstillelse.

Op til 40% billigere end det autoriserede værksted

Skorstensgaard er en landsdækkende friværkstedskæde, som ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Vi har - gennem løbende uddannelse og ved hjælp af professionelt tester-udstyr - opnået omfattende erfaring med alle bilmærker, hvor vi udføre reparation og service på op mod 100.000 biler hvert år.

Vores ambition er at skabe lavere værkstedsregninger sammenlignet med det, som du måske kender fra et mærkeværksted.

I mange tilfælde er vi op til 40 procent billigere. Det gælder naturligvis også for vores afdeling i Hobro, men selvom prisen er skarp, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde og du får masser af gode kundefordele.

Mere end 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre.

Få et tilbud fra os, når din Citroën skal serviceres eller repareres og se, hvor meget du kan spare.

Få tilbud på service her

Kundefordele hos Skorstensgaard

Ved at benytte Skorstensgaard i Hobro kan du få del i mange gode kundefordele. Vi yder bl.a. mobilitetsservice – også kaldet vejhjælp – når du overholder dine serviceeftersyn i forhold til Citroëns forskrifter.

Det betyder at hvis din bil udsættes for hærværk eller en dag ikke kan starte, så behøver du ikke have et vejhjælpsabonnement, da det er en del af pakken hos Skorstensgaard.

Vi dækker hele Danmark og må din bil blive på værkstedet, så stiller vi en lånebil til rådighed, så du stadig er mobil.

Når du overholder din serviceplan på bilen, så bevarer du også bilens fabriksgaranti. Med andre ord: foretages service og reparationer efter forskrifterne fra Citroën, så bibeholdes fabriksgarantien – og ellers betaler vi!

Bevar fabriksgarantien på din Citroën

Vi dokumenterer naturligvis alt arbejde foretaget på din bil og arbejder ud fra Citroëns kontrolskemaer, så både du og vi er sikre på at fabrikkens anvisninger er fulgt. Det betyder at din dokumentation er fyldestgørende, hvis du skulle komme i en situation, hvor fabriksgarantien skal benyttes.

Det har aldrig været nemmere at bestille tid til eftersyn eller reparation af din Citroën.

Hos Skorstensgaard kan du gøre det online, lige som du kan bede om at få et tilbud på en reparation eller et eftersyn.

Under alle omstændigheder kender du prisen på forhånd og dukker der noget op i løbet af reparationen, så kontakter vi dig for godkendelse. Vi foretager dermed ikke fordyrende reparationer uden først at have fået grønt lys fra dig.

Alle forespørgsler besvares

Alle forespørgsler indsendt via vores hjemmeside besvares i løbet af 48 timer, men du er naturligvis også velkommen til at sende vores Hobro afdeling en mail eller ringe til dem.

Book tid i Hobro